Personel Alımı

MSB Naklen Başmüfettiş ve Müfettiş Alımı Yapacağını Açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı bazı kadrolara naklen atama yapılmasına ilişkin bir duyuru yayımladı. 

Bakanlık yayımladığı duyurusunda, Mesleğe özel yarışma sınavı ile girip en az üç yıllık yetişme döneminden sonra yapılan yeterlilik sınavını kazanarak atanan ve kırk yaşını geçmemiş adaylar arasından açıklanan kadrolara naklen alımların yapılacağını duyurdu. 

MSB’DEN NAKLEN BAŞMÜFETTİŞ VE MÜFETTİŞ ALIM DUYURUSU

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru metninde ilgili koşulları sağlayan adaylar arasından açıklanan kadrolara alım yapılacağını duyurdu. Bakanlık alım yapılacak kadrolara dair şu bilgileri paylaştı. 

Alım yapılacak kadrolara ilişkin yayımlanan açıklamada, ”Başmüfettiş, Başdenetçi, Başkontrolör, Müfettiş, Denetçi, Kontrolör unvanlarından birini taşıyanlar arasından naklen Başmüfettiş ve Müfettiş alımı yapılacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu naklen alım ilanına başvurular 09 Şubat 2018 Cuma günü mesai saati bitimine kadar, şahsen veya posta yolu ile Bakanlığın Teftiş Kurulu Başkanlığı, MSÜ Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanlığı Devlet Mah. Merasim Sok. Bakanlıklar/ANKARA adresine yapılacaktır.

Başvuruda bulunacak adaylara ilişkin yayımlanan duyuruda, posta yolu ile başvuruda bulunacak adaylara bazı uyarılarda bulundu. Konuya ilişkin açıklamada Milli Savunma Bakanlığı başvuru evraklarının en geç 09 Şubat 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Başkanlığa ulaşmış olması gerektiğini vurguladı. 

BAŞVURU DİLEKÇESİ

Milli Savunma Bakanlığı, naklen Başmüfettiş ve Müfettiş alımı için başvuruda bulunacak adayların teslim edecekleri başvuru dilekçesinde adayların fotoğraflı özgeçmişi ile birlikte başvuru dilekçesini eksiksiz olarak teslim etmeleri zorunlu olduğunu duyurdu. 

Başvuru dilekçesinde adaylar, Başvuru dilekçesine adaylar Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Müşterek Kararnamenin yayımlandığı Resmi Gazete suretini ekleyecekler. 

Ayrıca adaylar dilekçelerinde, Adayların özgeçmişinde yer alacak asgari bilgileri, (adı soyadı, doğum yeri tarihi, askerlik durumu, mezuniyet tarihleri, Lisans düzeyinde mezun olduğu okul ve bölüm adı ile mezuniyet tarihi, Denetim elemanlığı yarışma sınavına girdiği kurum adı ve sınav tarihi, Denetim elemanlığı görevine başladığı tarih, Yeterlilik sınavının yapıldığı tarih ve 2451 sayılı Kanun uyarınca müşterek kararname ile atandığı resmi gazetenin tarih ve sayısı ve Müktesep derece ve kademesi) bilgilerini ekleyeceklerdir. 

Kamupersoneli.net – ANKARA