Personel Alımı

MSB, TSE İle Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS'li ve KPSS'siz Personel Alımı Yapılıyor !

Kamu kurum ve kuruluşları Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile ilanlarını yayımladılar. 

Kurumlar tarafından yayımlanan ilanların bazılarında KPSS şartı aranıyor ve bazı ilanlarda KPSS şartı aranmıyor. Yayımlanan ilanların detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

MSB PERSONEL ALIM İLANI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda gıda mühendisi alımı yapılacağı ifade edildi. İlana başvurular 2 Kasım’a kadar devam edecektir.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda gemi adamı alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanda KPSS şartı aranmamaktadır ve başvurular 9 Kasım’da sona erecektir.

TSE PERSONEL ALIMI

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından da DPB aracılığı ile bir ilan yayımlandı. KPSS en az 60 puan şartı aranan ilanda koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi. İlana başvurular 31 Ekim’de sona erecektir.

Bir Yorum

  1. Her yede rüşvet torpil dönüyor boşuboşuna kayıt yapıp umutlanıyoruz

  2. Devlet alacağına BAKAR. vereceğine Bakmaz

  3. Şanliurfa bölge birligi gübretasa mühendis alindi o da gizli yapildi .Torpili olan bir vatandas alindi.Bu durum bizleri uzdu ve rahatsiz etti .