Personel Alımı

Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ASDEP Alım İlanı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, resmi sitesinde yayımladığı duyuru ile ASDEP Danışma Yönlendirme personeli alımı yapacağını duyurdu.

Özel Hizmet Alımı yoluyla çalıştırılacak olan Danışma Yönlendirme/ASDEP Personeline asgari ücretin %110 fazlası ücret ve ilave olarak yol, yemek bedeli ödenecektir.

Alınacak Personel:

* Özel Hizmet Alımı ASDEP/Danışma-Yönlendirme Elemanı (12)

Genel Şartlar:

* Türk vatandaşı olmak,

* Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

* Ülkenin her yerinde görev yapmasına, her türlü iklim ve yolculuk şartlarında seyahat engeli bulunmayan, 

* ÖSYM tarafından 2015 ve 2016 (Lisans Düzeyi) yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ndan P3 puan türünden en az 60 puan alan, (Başvuru tarihlerinde 2017 KPSS-P3 sınav sonuçları açıklanması halinde 2017 KPSS P3 sonucu ile de başvuru Kabul edilecektir.)

* Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri bölümleri mezunları ve bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde mezun olan kişiler başvuru yapabilir. Puan sırasına göre 5 katı mülakata çağrılacaktır. 

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Nüfus Cüzdan Fotokopisi

*  Adli Sicil Kaydı

* Askerlik durumu itibari ile askerlikle ilgisi bulunmamak veya muvazzaflık hizmetini yapmış yahut en az 2017 yılı sonuna kadar erteletmiş veya yedeğe geçirilmiş olmasını gösterir belge.

* Sağlık Raporu (Aile Hekimi Onaylı)

* Diploma Aslı ve Fotokopisi (belgenin aslı, başvuru esnasında görülecektir)

*  2015-2016 KPSS-P3 Sonuç Belgesi

* İkametgah ilmühaberi

* CV- Kısa özgeçmiş

*  2 (iki) Adet Biyometrik Fotoğraf

Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü İlan Sayfasına ulaşmak için TIKLAYIN.

Başvuru Süreci:

Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, resmi sitesinde yayımladığı duyuru ile başvuruları 27 Mart – 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edecek.

Kamupersoneli.net