Personel Alımı

OGM personel alım başvuruları başladı! Tercih yapanlar işe alınacak

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Personel alımı ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile  KPSS-2020/2 Tercihleri yapanlar arasından yapılacak.

OGM PERSONEL ALIMI YAPACAK

OGM Personel alımı ile ilgili OGM tarafından yapılan açıklamada, “Genel Müdürlüğümüz Merkez ve Taşra birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4.maddesinin (A) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)  (B) grubu sonucuna göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile lisans düzeyinde toplam 26 (yirmi altı) adet personel alımı yapılacaktır.” denildi.

2019/09/01/ogm_orman_genel_mudurluyu.jpg

OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU

Öte yandan açıklamanın devamında, “Lisans düzeyinde tercih yapılabilecek kadroların bulunduğu “KPSS-2020/2: Bazı Kurum ve Kuruluşların Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirme” ilanı ve Tercih Kılavuzu ÖSYM’nin internet sitesinde yayınlanmıştır. Tercih işlemlerinde lisans düzeyindeki tercih yapabilecek kadroların bulunduğu 2020 – KPSS (B) grubu Lisans sınav sonuçları kullanılacaktır.” ifadeleri yer aldı.

2020/08/04/ogm_iy_bayvurusu.jpg

OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHİ

Adaylar tercihlerini 30.12.2020 – 07.01.2021 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM’nin internet sitesinden (www.ais.osym.gov.tr) T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapabilecektir.

 

Bir Yorum

  1. ÖSYM ile alınıyor zaten sanki ayri bir kontenjanımıs gibi davranmayın

  2. Ortaöğretim mezunu da alınsın ormanda çalışmayı çok istiyorum

  3. Bir operatör olarak orta okul diplomamvar lise diplamasi istediği için başvuru yapamadim issallah birdaha bu fırsat bizler içinde çıkar