Personel Alımı

Öğretmenevi, Orduevi ve İl Tarım Müdürlükleri Gibi Kurumlar Kamu Personeli Alıyor

Özel sektör firmalarının yanı sıra çok sayıda kamu kurumu da personel alım ilanlarını Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara ulaştırıyorlar. 

Bu kapsamda personel alım ilanı yayımlanan kurumların ilanlarında yer alan kadroları ve alım yapılacak pozisyonlar için talep edilen başvuru koşullarını sizlere ulaştırıyoruz. İşte o alım ilanları;

ALIM YAPACAK KURUMLAR VE KADRO DETAYLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan kamu personeli alım ilanları çok sayıda kurum tarafından yayımlandı. İlanlara göre alım yapacağını ilan eden kurumlar arasında Atatürk Orman Çiftliği, Öğretmenevi Ve Akşam Sanat Okulu, İzmir Orduevleri Müdürlüğü, Doğanşehir Öğretmenevi Ve Akşam Sanat Okulu İktisadi İşletme, T.C. Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Toprak ,Gübre Ve Su Kaynakları Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Çarşamba Öğretmenevi Müdürlüğü, Mucur Belediye Başkanlığı, Gülnar Belediyesi, Bartın Üniversitesi Rektörlüğü bulunuyor. 

Bu alımların dışında ayrıca son günlerde yakından takip edilen Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanlarda bulunuyor. 

İŞKUR Kamu Grubu İş İlanları sayfasında toplam 45 sayfa iş ilanı bulunmakta bazı kurumların ilanları ara sayfalarda yer almaktadır. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR Kamu Grubu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların kurumlar tarafından alım yapılacak pozisyonun gerekliliklerine göre belirlenen koşulları sağlamaları gerekiyor. İşte kurumlar tarafından talep edilen başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak. Varsa KPSS puan şartını sağlamak.

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

Yukarıda yer alan kurumların kamu personeli alım ilanlarına ulaşmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ilanlara ulaşabilirler. Ancak adayların bu noktada dikkat etmeleri gereken bazı hususlar var. Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayan adaylar çılan sayfada karşılarına gelen arama bölümlerinde İşyeri Türü yazan kısmı Kamu olarak işaretleyip arama butonuna bastıklarında 45 sayfalık alım ilanları bölümüne ulaşacaklar. 

Bir Yorum

  1. Eski hükümlü yada terör mağduru olmamız lazımmış işe girmek için ya nasıl bir ülkede yaşıyoruz

  2. bu ara eski̇ hükümlü terör mağduru i̇lani görüyorum 2 aydır iş arıyorum normal insana iş bulamıyorum.