Personel Alımı

Orman Genel Müdürlüğü 72 Personel Alımı Yapıyor (KPSS En Az 50 Puan Şartı Var)

Orman Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde iki farklı ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre orman muhafaza memuru ve orman mühendisi alımı yapılmaktadır. 

ORMAN MUHAFAZA MEMURU ALIMI

Orman muhafaza memuru alımı için KPSS’den 50 puan şartı aranmaktadır. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 17 Eylül 2018 tarihi ile 27 Eylül 2018 tarihleri arasında yapacaklardır. Ayrıca adaylar başvurularını http://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ adresindeki başvuru formunun doldurulması suretiyle çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır. Başvuru işlemleri 27/09/2018 gecesi saat 23:59’da sona erecektir. Bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır.

ORMAN MÜHENDİSİ ALIMI

Tüm bunların yanı sıra Orman Genel Müdürlüğü tarafından Orman Mühendisi alımı da yapılacaktır. Orman mühendisi alımı için de KPSS’den 70 puan şartı aranmaktadır. 

Bu alım için başvurular 5 Eylül 2018 tarihinde başlayacak ve 14 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecektir. Ayrıca başvuruların http://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ adresindeki başvuru formunun doldurulması suretiyle çevrimiçi (online) olarak alınacağı belirtildi.

Bir Yorum

  1. 2018 kpss yapılmış,puanlar belli olmuş,adamlar hala 2016 puanı ile ilana çıkıyorlar.Sebep?

  2. Alınacak kişiler emin olun bellidir.Sadece Goz boyamak için ilana çıkıyorlar Yine Hangi Siyasin Yakını akrabası gircek göreceğiz bu Ülkede Torpil bitmezzzzzz