Personel Alımı

Orman Genel Müdürlüğü İptal Edilen Alım İçin Tekrar İlan Yayımladı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 20 Temmuz 2017 tarihinde 95 kişi Orman Muhafaza Memur alımı yapacağını resmi internet sitesinde bir duyuru yayımlayarak açıklamıştı.

Daha sonra Danıştay kararı ile alım ilanının ertelendiği duyuruldu.

İleri Bir Tarihe Ertelenmişti

Alım ilanının ertelenmesine ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere:

“Danıştay 12. Dairesinin 12.04.2017 tarih ve 2017/2-80-82 Esas Sayılı yürütmeyi durdurma kararı gereğince Orman Muhafaza Memuru alımına ilişkin başvurular ileri bir tarihte yapılmak üzere ertelenmiştir.

Konu ile ilgili olarak bilahare ilan yapılacaktır.

İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.” yer verildi.

Sayı Arttırıldı

12 Ekim 2017 (Bugün), Orman ve Su İşleri Bakanlığı yeniden alım ilanı yayımladı.

Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda, daha önce yayımlanan ve ertelenerek gerçekleşmeyen 95 memur alımı yeni yayımlanan ilan ile yükseltilerek 125 oldu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı toplamda 125 Orman Muhafaza Memuru alacak.

Bir Yorum

  1. orman mühendisleri neden üvey evlat muamelesi görüyor neden alım yapılmıyor açıklama bekliyoruz binlerce mezun orman mühendisi 2016 kpss boşa mı hazırlandı boşa mı girdi sadece 9 alım için mi ogm kadro izni sayısı 125 idi hepsini orman muhafaza memurlarına veriyorlar yazık…!

  2. bu demektir ki orman mühendisi alımı olmayacak orman genel müdürlüğüne dpb verdiği izin zaten 125 idi onca mezun orman mühendisi 2016 kpss ye boşa mı girdi sadece 9 kişi alındı 2016 kpss puanı ile kim duyacak bu mezun orman mühendislerini yazık…!