Personel Alımı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kamu Personeli Alımına Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Orman ve Su İşleri Bakanlığı kendi bünyesinde çalıştırmak üzere Avukat personel alımı yapacağını ifade etti. Söz konusu ilana başvuruların ne zaman başlayacağını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

GENEL ŞARTLAR

Orman ve Su İşleri Bakanlığı kamu personeli alım ilanında adaylardan “657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak, 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS), KPSS P3 puan türünden asgari 70 puan almış olmak, En az dört yıllık eğitim veren hukuk fakülteleri veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak, Avukatlık ruhsatnamesi sahibi olmak, Erkek adaylar için sınav tarihi itibariyle askerlik hizmetini yapmış veya erteletmiş veya askerlik hizmetinden muaf olmak” şartlarını karşılamaları istenmiştir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı kamu personeli alımına başvurular 4 Ağustos 2017 tarihinde başlayacak ve başvurular 14 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını www.ormansu.gov.tr sitesi üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır. Adayların başvuru formunun çıktısını imzalayarak, posta yoluyla veya elden ilgili birimlere teslim etmeleri gerekmektedir.

Bir Yorum

  1. orman ve su işleri bakanlığı orman mühendisi almayı düşünmüyor mu acaba..?

  2. orman mühendisleri unutuldu sanırım orman mühendisliği okuyup bir sürü mezun genç var bilginize 2016 kpss ile 2016 yılında sadece 9 orman mühendisi alındı 2017 yılında hala alım olmadı saygılar…!?!

  3. atama bekleyen orman mühendislerinin de sesi duyulacak mı artık ne zaman alım ilanı göreceğiz …!?!

  4. orman mühendisleri daha ne kadar görmezden gelinecek acaba merak ediyoruz gerçekten…!?!

  5. orman ve su işleri bakanımız sn. veysel eroğlu'na sesleniyoruz atama bekleyen binlerce genç orman mühendisleri sizden artık bir alım müjdesi bekliyor sesimize kulak verecek misiniz bakanım saygılar…!?

  6. sn. bakanımız veysel eroğlu'ndan rica ediyoruz artık daha fazla bizleri duymamazlıktan gelmeyin bakanım atama bekliyoruz aylardır lütfen alım ilanı görmek istiyoruz atama bekleyen orman mühendisleri saygılar…!?!

  7. kürşad bizi unutanlar devlet büyüklerimiz malesef kamupersoneli bir sürü haberimizi yaptı sağolsunlar artık devlet büyüklerimizin bizi duyup alım ilanı vermesini istiyoruz binlerce genç orman mühendisi bekliyor…

  8. binlerce genç orman mühendisi atama müjdesi bekliyor aylardır artık alım ilanı görmek istiyoruz..!?!

  9. Orman Mühendisleri alım yapılmasını istiyor atanmak istiyoruz artık bizlerde

  10. Sayın orman bakanımız lütfen orman muhendislerinin seslenisini duyalim. 1000 1500 kadro lütfen