Personel Alımı

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alımı İçin İlan Yayımladı!

Kamupersoneli.net olarak, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından yayımlanan uzman yardımcısı alımına yönelik olarak detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Peki başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak? İşte merak edilen tüm detaylar sitemizde.

GENEL ŞARTLAR NELER?

Yayımlanan ilanda yer alan genel şartlar şöyle sıralandı;

Adayların T.C. vatandaşı olması gerekiyor, erkek adayların askerlik görevini yapmış veya erteletmiş olması yada muaf olmaları gerekmekte.

Diğer yandan 18 yaşını bitirmiş ve 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmayan adayların başvuru yapabileceği duyuruldu.

Adayların herhangi SGK veya kuruluşlarından emekli olmaması gerekiyor.

Diğer yandan kamu haklarından mahrum olunmaması talep ediliyor.

Adayların devlete karşı suç işlememiş olmaları, devlet sırlarını ifşa etmemiş olması, yüz kızartıcı herhangi bir suç işlememiş olmaları ile para cezasına çevrilen, affa uğrayan herhangi bir suça karışmamış olmaları belirtildi.

YDS ŞARTI

2016, 2017 veya 2018 yılına ait yabancı dil sınavlarından (YDS veya e-YDS) en az 70 puan veya uluslararası kabul gören dil sınavlarından ÖSYM tarafından yayımlanan yabancı dil eşdeğerlik tablosuna göre 70 puana karşılık gelen asgari puanı almış olmak (ikinci yabancı dil tercih sebebi olacaktır),

KPSS ŞARTI

2017 veya 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından herhangi birinden Tablo-1’de belirtilen puan türlerinden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor.

KADRO DETAYLARI

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alımı İçin İlan Yayımladı!

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Adayların başvuruları Genel Sekreterliğimiz evrak kayıt birimine en geç 31 Ekim 2018 tarihi saat 17:00’ye kadar şahsen veya postayla göndermeleri gerekiyor.