Personel Alımı

Ortaöğretim Mezunu Kaloriferci Alımı Yapacak Üniversiteler ( 7347 Nitelik Kodu Nedir?)

 Ortaöğretim Mezunu Kaloriferci Alımı Yapacak Kamu Kurum ve Kuruluşları 

 Merkezi atama heyecanı tercih işlemleri ile sürüyor. KPSS 2016/1 ile ortaöğretim öğrenim düzeyinden kaloriferci alımı yapacak kurumlar sadece üniversiteler.  İşte Kaloriferci alımı yapacak Üniversiteler ; Gümüşhane Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Bartın Üniversitesi.

Nitelik Kodları

 Peki Kaloriferci kadrolarına başvuruda bulunabilmek için talep edilen nitelik kodları neler?  2001 :  Ortaöğretim Kurumlarının herhangi birinden mezun olmak – 6521: MEB’den onayulı doğalgaz kalorifer ateşçiliği sertifikası sahibi olmak, – 6297 : MEB’den onaylı Kalorifer Ateşçiliği Sertifikası sahibi olmak – 6661 : 3308 sayılı kanuna göre Kalorifercilik dalında kalfalık belgesine sahip olmak.

7347 Nitelik Kodu:

Kaloriferci kadro veya pozisyonlarını tercih edecek olan adayların, Özel Şart olarak belirlenmiş olan MEB’den onaylı sertifikalardan ya da 3308 sayılı Kanuna göre bu daldaki ustalık/kalfalık belgelerinden herhangi birine sahip olmaları veya örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli olarak konu ile ilgili ders almış olmaları ve bu hususu resmi olarak belgelemeleri gerekmektedir.

Tercih İşlemleri

Tercih işlemleri 1 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek.

Bir Yorum

  1. tercih yapılan tarihten sonra sertifika alınmasında sakınca olurmu