Personel Alımı

Pazaryeri Belediyesi Lise Mezunu Memur Alımı Yapıyor

Pazaryeri Belediye Başkanlığı Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Pazaryeri Belediye Başkanlığının lise mezunu memur alımı yapacağı ifade edildi. 

Söz konusu ilana göre adayların lise mezunu ve KPSS’den en az 85 puan almış olmaları gerekmektedir. 

BAŞVURU DETAYLARI

Pazaryeri Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular 14 Haziran 2018 tarihinde başlayacak ve 20 Haziran 2018 tarihinde saat 17.30’da sona erecektir. Başvurular mesai saatleri içinde yapılacaktır. Adaylar kılavuzda belirtilen evrakları Bilecik- Pazaryeri Belediye Başkanlığı adresindeki Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bölümüne teslim edilmek sureti ile gerçekleştireceklerdir. Ayrıca adaylar başvurularını şahsen veya posta yoluyla yapabileceklerdir. 

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekiyor. Buna göre adayların T. C. vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum bulunmamaları, yüz kızartıcı suç işlememiş olmaları, askerlik durumlarının ertelenmiş ve yapılmış olması, görevini yapmasına engel durumunun olmaması ve güvenlik soruşturmasında göreve başlamasında bir sakınca bulunmaması gerekmektedir.