Personel Alımı

Polis Akademisi Başkanlığı Komiser Yardımcısı Alım İlanı Yayımladı

Polis Akademisi Başkanlığı, resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile erkek ve kadın komiser yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Polis Akademisi Başkanlığı’ndan yayımlanan duyurunun tüm detaylarını sizlere aktarıyoruz. 

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI 2200 KOMİSER YARDIMCISI ALIMI YAPACAK

Polis Akademisi Başkanlığı’nın internet sayfasında yer alan duyuruda, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 2017-2018eğitim-öğretim yılı için Emniyet mensubu olmayan lisans mezunları veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan komiser yardımcısı alımı yapılacağı açıklandı. Komiser yardımcılığı için yayımlanan duyuruda, (2000) erkek (200) kadın olmak üzere toplam (2.200) ilk derece amirlik eğitimi (komiser yardımcısı adayı) öğrenci alımı yapılacağı ifade edildi. 

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Polis Akademisi Başkanlığı, Komiser Yardımcılığı için ön başvuruların 17 Temmuz – 2 Ağustos 2017 tarihleri arasında Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden www.pa.edu.tr online olarak alınacağı ifade edildi. Ayrıca yayımlanan duyuruda, Alıma ilişkin diğer gerekli hususlar ve adaylarda aranacak şartlar Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden www.pa.edu.tr  ilan edileceği belirtildi. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Neden önlisans mezunu komiser yardımcılığı pozisyonu için alım yapılmıyor ki…!!!!

  2. lisans mezunuyum yeni mezun o yuzden önlisans kpss puanım var başvuramazmıyım

  3. sınav başvurusu yapılırken sınav harçlarının hangi bankaya yapmamız gerekiyor ve sınav ücreti ne kadardır bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

  4. yaş sınırı 28. sadece lisans mezunu alımı var. kpss puanı olarak da baraj 70 dir. bilginize.

  5. Önlisans mezunları neden başvuramıyor..
    Lütfen sesimizi duyurun..lisans mezunları yeteri kadar başvuru yapmamıştı 20.dönem pomeme şimdi yine lisans mezunu diyolar…

  6. Zaten önlisans kim ki o okumadı lisansların başvuru yapacağı cok olanak var. Onlisansa da şans tanıyın bu ne ya.

  7. Bu ülkede adalet bukadarmi lisan mezununa sayisis ayrıcalık taninirken ön lisans mezunu hep geri planda bi adalet artık

  8. yaa lütfen bayanlardaki boy sınırı düşürülsün!!! türkiye standartlarının çok üzerinde istenen sınır!

  9. lisans mezunu işsiz çok !!! her yer de 4 yıllık fakülte mevcut ağlamayın o düşük netlerle çok puan alıp adaletsiz yere bizle aynı statüde tutulduğunuza şükredin.

  10. niye 1988 liler başvuru yapamıyor ölek mi illa ne çekti bu 88 liler ya bizlerde başvuru yapmak istiyoruz ..!!!

  11. 1988 liler ölsün mü niye bizlerde başvuru yapmak istiyoruz 30 yaşından gün almamak diyor 1.1.1989 ve sonrası başvursun diyorsunuz çelişki değil mi bu daha 28 yaşındayız ve 29 yaşından gün aldık daha…??!!

  12. 1988 liler de başvuru yapmak istiyoruz haksızlık bu bizim suçumuz ne acaba..?!?

  13. lütfen haber bekliyoruz kamupersoneli.net 1988 liler de başvuru yapmak istiyor paem komiser yardımclığı alımına…