Personel Alımı

PTT 2017/2 Mülakat Sonuçları İçin Heyecanlı Bekleyiş Devam Ediyor

Geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde PTT Genel Müdürlüğü tarafından personel alım ilanı yayımlanmıştı. Söz konusu ilanda 2 farklı kadroda 1750 personel alımının gerçekleştirileceği açıklanmıştı. PTT Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana adaylar, Gişe ve Büro Görevlisi ile Dağıtıcı olmak için başvuru yapmışlardı. 

PTT bünyesinde, Gişe ve Büro Görevlisi ile Dağıtıcı kadrolarında çalışmak isteyen adaylar başvurularını yapmışlardı. Yayımlanan ilanın ilk başvuru sonuçları ise 25 Nisan 2017 tarihinde PTT Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden açıklanmıştı. Adayların mülakata çağrılma sıralaması ise KPSS puan esasına göre belirlenmişti. 

MÜLAKAT SONUÇLARI BEKLENİYOR

PTT bünyesinde, Gişe ve Büro Görevlisi ile Dağıtıcı pozisyonlarına başvuru yapan adaylardan, ilk başvuru elemesinde başarılı olan adaylar ise mülakat sürecine çağrıldılar. PTT Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen personel alımı mülakat sürecinin ardından mülakat sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Mülakat sürecine dahil olan adaylar mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar.  Adayların özellikle sitemize yapmış oldukları geri bildirim ve yorumlarında bu sürecin bir an önce sona ermesini istiyorlar. 

MÜLAKATTA BAŞARILI OLAN ADAYLARDAN İSTENEN EVRAKLAR

Peki mülakat sonuçları açıklandığında ve ataması yapılacak olan adaylardan hangi belgeler istenecek? 
Nüfus cüzdanı fotokopisi, Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesinin internet çıktısı, Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin mezun olduğu okul veya noter onaylı örneği, Adli sicil kaydının bulunmadığına dair beyan, Askerlik belgesi, İş isteme beyannamesi, Mal bildirim beyannamesi, Sağlık raporu, Fotoğraf, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu (2 suret),

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ptt mülakat sonuçlarının açıklanması gerektiği konusunda duyarlı haber anlayışınız için teşekkürler insAllah sesimizi duyarlar