Personel Alımı

PTT Kamu Personeli Alım İlanı Yayımlandı ! KPSS Şartsız Personel Alımı Yapılıyor

İŞKUR üzerinde Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında ilana çıkan PTT Başmüdürlüğüne, geçici süreli çalıştırılmak üzere işçi alımı yapılacaktır. PTT Başmüdürlüğü bünyesinde görev almak isteyecek adayların, belirli şartları taşıyor olmaları gerekiyor. İlana mezuniyet şartı belirtilmemiş olup, en az ilkokul mezunu olan adaylar da başvurularını gerçekleştirebilirler.

PTT Başmüdürlüğünde geçici süreli görev alınacak

Yayımlanan ilana başvuru yapacak kişilerin, açıköğretim dışında bir eğitim kurumunda eğitim görmüyor olması, Mardin il sınırları içerisinde ikamet ediyor olması, 18 yaşından büyük olması, emekli ya da malüllük maaşı almıyor olması gibi şartları barındırmaları gerekmektedir.

PTT personel alımları bekleniyor

PTT bünyesine personel alımları binlerce aday tarafından merakla bekleniyor. PTT bünyesine alımı yapılması beklenen 55 bin personel alımıyla alakalı süreç de hala devam ediyor.

PTT Mardin Başmüdürlüğü bünyesinde 6 aylık çalışma imkanı

İlana başvuru yapan adaylar, 6 ay süreyle geçici olarak PTT Mardin Başmüdürlüğü bünyesinde işçi olarak çalışacaklar. Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında yayımlanan bu ilana başvurular iŞKUR üzerinden yapılacak ve İŞKUR üye profili bulunan adaylar şuan itibariyle başvurularını gerçekleştirebilirler. İŞKUR il ve ilçe müdürlükleri üzerinden de başvurular yapılabilmektedir. Online olarak başvuru yapmak isteyen adaylar, resmi web adresini ziyaret ettikten sonra TYP ilanları bölümü üzerinden başvurular yapılabilmektedir. Başvuru yapacak adayların üye profillerindeki bilgilerinin eksiksiz ve doğru şekilde girilmiş olması, güncel bilgileri barındırıyor olması gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar, aşağıdaki TYP numarası üzerinden ilana ulaşıp başvurularını gerçekleştirebilirler.

İlanın TYP numarası: 271956

Bir Yorum

  1. Bende iş için baş vurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz.nereye baş vurucaz