Personel Alımı

Rekabet Kurumu ve Kişisel Verileri Koruma Kurumu 55 Uzman Yardımcısı Alımı Yapıyor!

Kamupersoneli.net olarak Rekabet Kurumu Başkanlığı veKişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından yayımlanan 55 uzman yardımcısı alım ilanı detaylarını paylaşıyoruz.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan 2 farklı ilanla beraber 55 uzman yardımcısı alımı gerçekleştirileceği belirtilmişti. Peki şartlar neler? İşte merak edilenler.

Peki başvuru şartları neler? İşte ilanlara yönelik merak edilenler.

KVKK UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI DETAYLARI

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanda Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu puan sıralamasına göre alım yapılacağı belirtildi ve uzman yardımcısı alımı için 35 kişilik kadro açıldı.

Ayrıca alımların ilkinin Hukuk grubundan olacacağı ifade edilirken 15 kişinin alınacağı bu grubun dışında ayrıca İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ve İşletme grubundan 10 personel alımı yapılacağına yer verildi.

Diğer yandan KVKK ayrıca Elektronik, Elektrik Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği grubundan da 10 Uzman yardımcısı alımı yapılacağını da duyurdu.

REKABET KURUMU UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI DETAYLARI

Rekabet Kurumu tarafından yayımlanan ilanda ise uzman yardımcısı alımı için en az dört yıllık öğrenim veren yükseköğretim kurumlarının İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya İşletme Mühendisliği ya da Endüstri Mühendisliği bölümlerinden 14 rekabet uzmanı alımı yapılacağına yer verildi.

Diğer yandan uzman yardımcısı (Hukuk) kadrosu için ise; Hukuk Fakültelerinden 4 kişi ve Rekabet Uzman Yardımcılığı (Bilişim) kadrosu için; Bilgisayar Mühendisliği, İstatistik ve Bilgisayar, Matematik ve Bilgisayar, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden, ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından, mezun olanların katılabileceği giriş sınavı sonucunda 2 kişi alınacağına yer verildi.