Personel Alımı

Roketsan En Az Lise Mezunu Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor

Roketsan kendine internet sitesi üzerinden bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda farklı kadrolarda personel alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanlara göre adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir.

Peki alımlar hangi kadrolarda gerçekleştirilecektir? Genel şartlar neler? Başvurular nasıl yapılacak? Konu ile ilgili olarak tüm detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

GENEL ŞARTLAR

Roketsan tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu bağlamda adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, kadrolara göre belirlenen tecrübe ve hizmet şartını sağlamak, alımın yapılacağı şehirde ikamet ediyor veya edebilecek olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda olmak, yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak ve belirtilen eğitim şartını sağlamak”

BAŞVURU DETAYLARI

Roketsan personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün internet sitesi üzerinden yapacaklardır. Adaylar aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak kadroların detaylarına ve başvuruların yapılacağı ekrana ulaşabilirler.

Başvuru Linki: https://goo.gl/6jt9XC

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA