Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı 200 Kamu Personeli Alımı Yapıyor ! Başvurular Sona Eriyor

Sağlık Bakanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 200 kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular sona eriyor. Bu bağlamda ilan hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında Psikolog pozisyonuna 20 personel, Sosyal Çalışmacı pozisyonuna 47 personel, Diyetisyen pozisyonuna 16 personel, Fizyoterapist pozisyonuna 52 personel ve Çocuk Gelişimci pozisyonuna 65 personel alımı yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Sağlık Bakanlığı kamu personeli alım ilanına başvurular 5 Haziran 2018 tarihinde sona erecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını kılavuzda belirtilen belgeler ile hazırlanan özgeçmişin ilgili e-posta adreslerine gönderilmesi suretiyle gerçekleştirilecektir. İlgili e-posta adresleri kılavuzda belirtilmiştir.

GENEL ŞARTLAR 

İlana başvuru yapacak olan adaylarda Sağlık Bakanlığı tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Bu genel şartların yanı sıra adayların kılavuzda belirtilen kadrolara göre özel şartlara da haiz olmaları gerekmektedir. İşte genel şartlar:

“Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, İlan edilen pozisyonlar için gerekli eğitim seviyesinden mezun olmak, kadrolara göre istenilen tecrübeye ve diğer özel şartları sağlamak, kamu haklarından mahrum olmamak, yine kadrolara göre farklılık gösteren yaş aralığında olmak, Windows Office programlarını (Word, Excel, PowerPoint) kullanabilir olmak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak”