Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı 2016 Yılında 20 Bin Personel Alımı Yapacak

T.C. Sağlık Bakanı Recep Akdağ katıldığı TV programında 2016 yılı personel alımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın personel alımıyla ilgili kendisine yönlendirilen bir soruya cevap olarak:

“Kardeşlerimiz biraz bana müsaade etsinler Sağlık Bakanlığı’nda şuan planlanmış bir alım var. Bunları Maliye ile konuşarak yapabiliyoruz. Her yıl belli kontenjanlar var ve bu kontenjanlar kullanılıyor. Burada benim görevim Maliye Bakanı ile konuşup daha çok personel alınmasını sağlamaktır. Bu hususta da iyi bir pazarlıkçıyımdır.” dedi.

2016 Yılı Personel Alımı Belirlendi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ konuşmasının devamında:


“2016 yılında Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek için alınacak olan personel alımı belirlenmiş durumda. Haziran ayı içinde alınacak personelin sayısını deklere ederiz. 20 binin üzerinde belirlenmiş bir rakam vardı. Bunun için pazarlık yapıp, sayıyı arttırmaya çalışacağız. İyi bir pazarlıkçıyımdır.” dedi.

Bir Önceki Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu döneminde 2016 yılı içerisinde Sağlık Bakanlığı bünyesine alınacak olan personel sayısı açıklanmıştı. Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yapılan açıklamada 2016 yılı içerisinde Sağlık Bakanlığı bünyesine 9 bin 600 kadrolu, 7 bin 668 sözleşmeli, 10 bin de taşeron personel alınacağı açıklaması yapılmıştı.

Kamu haberleri, Personel alımı ilanları ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net internet sitemizi takip edebilir veya kamupersoneli.net android uygulamamızı cep telefonunuza indirip gelişmelerden anında bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net  | Ankara

Bir Yorum

  1. hükümet memur taşeron ayrımı yapıyor memur hükümetin gözünde daha iyi taşeron işçileri sadece medyada gündemin ara haberleri oluyor buda bir nebze taşeron işçilerine her söylenen sözü olmuş gibi söylemeleri taşeron işçilerini üzüyor

  2. Lise mezunuyum 15 05 1996 yasindayim kurumumuzda hizmetli olarak çalışmak istoyorum