Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı Danışman Alımı Duyurusu Yayımladı

T.C. Sağlık Bakanlığı internet sitesinde personel alımı hakkında duyuru yayımlandı. Yayımlanan personel alımı duyurusunun detayları haberimizde.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesinin (SSGDP) finansmanı için 134,3 milyon ABD Doları tutarında bir ikraz sağlamak üzere Dünya Bankasına başvuruda bulunmuştur. İkraz hasılasının bir kısmı SSGDP kapsamında yapılacak mal, yapım işleri, bağlantılı hizmetler ve danışmanlık hizmet alımlarının ödemelerinde kullanılacaktır.

Bu kapsamda, T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere 11 Danışman alınacaktır. Aşağıda nitelikleri belirtilen danışmanlar Proje süresince tam zamanlı olarak istihdam edilecektir. Sözleşmeler İdarenin ihtiyacına, danışmanın performansına ve finans kaynağının durumuna göre Proje süresince yıllık olarak yenilenebilecektir. İşin Temmuz 2016 tarihinde başlatılması planlanmaktadır.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacaktır?

Sağlık Bakanlığı tarafından istihdam edilecek olan personellerin pozisyonları şu şekilde belirlendi; Karar Destek Uzmanı Yardımcısı, Veri İstatistik Danışmanı, Veri Madenciliği Danışmanı, Yazılım Geliştirme Danışmanı Yazılım Danişmanı, Yazılım Direktörü danışmanı, Bilişim Satandartları Geliştirme Danışmanı pozisyonlarına alım yapılacaktır.