Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı Danışman Personel Alımı İlanı

 T.C. Sağlık Bakanlığı Resmi İnternet sitesinde danışman personel alımı duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruya göre Sağlık Sistemlerinin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi projesi kapsamında T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunda istihdam etmek üzere danışman personel alımı yapacaktır.

Pozisyon Adı

Türkiye Kamu Hastanleri Kurumuna alınacak olan danışman personeller; Bilişim Yönetimi Yazılım Uzmanı ve Sağlık Uygulamaları Yazılım Uzmanı pozisyonlarında istihdam edilecektir. İlgili pozisyonlara başvurular İçin Son Tarih 11 Temmuz 2016 Saat 18.00 olarak belirlenmiştir.

Başvuru

İlgili pozisyonlar için başvuruda bulunacak adaylardan istenecek olan gerekli belgeler; adayların işe kabul edilmelerinden sonra sözleşme aşamasında temin edilecektir. Başvuruda bulunacak adaylar, bağlantıda yer alan cv ve Başvuru dilekçesi ile aşağıdaki adrese başvuruda bulunmaları gerekmektedir. 

Başvuru Adresi: T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Ziyabey Cad. 1407. Sokak No: 4   06520 Balgat / ANKARA