Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı KPSS 2016/3 Tercih Kılavuzu ÖSYM Tarafından Yayımlandı

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşların Sözleşmeli Pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih alınması duyurusu yapıldı.

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı İçin Tercih İşlemleri Başlıyor

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının 657 sayılı DMK (Devlet Memurları Kanunu) ‘nun 4/B maddesine tabi sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme maksadıyla tercihler başlıyor. Sağlık bakanlığı sözleşmeli personel alımı için adaylar tercihlerini, 12 Nisan 2016 ile 18 Nisan 2016 tarihleri arasında internet vasıtasıyla Ölçme , seçme ve yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ‘e göndebilecekler. 18 Nisan 2016 tarihine kadar adaylar başvurularını 23:59’a kadar yapabilecekler. Sağlık Bakanlığı personel alımı için ÖSYM üzerinden yapılacak tercihler için son başvuru tarihi 18 nisan 2016 olarak belirlendi. 18 nisan 2016 saat 23:59’dan sonra tercih yapılamayacak.

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı İçin Tercih Kılavuzu Yayımlandı

Sağlık Bakanlığı’nın 3103 personel alımı yapacağına dair duyuruları ilk yapan sitelerden birisi olan kamupersoneli.net’i takip etmeye devam ederek söz konusu personel alımıyla ilgili tüm gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.  Adaylar için paylaşılan Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları KPSS 2016/3 Tercih Kılavuzu‘na ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları KPSS 2016/3 Tercihleri hakkında yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmından bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı personel alımıyla ilgili tüm gelişmelerden haberdar olmak, gündem haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasından anında ve heryerde haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in forumlarını ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, yeni başlık açarak tartışma başlatabilirsiniz, forum ve site hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi forumlar üzerinden ya da sayfanın altında bulunan yorum butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Çoğu doğu illerinden istifa eden arkadaşların yerine aranıyor, kadrolu savaş yüzünden kaçıyor parayla cesur kahramanlar tutuyor adınada sözleşmeli diyor.. Ortalık savaş alanı gibi, yollarda kimlerin kontrol noktaları oluşturduğu belli bile değil, kimse evladını savaşın ortasına göndermez.. Sözleşmeymiş yazık…

  2. Lise mi üniversitemi alınıyor kpss şartı varmi