Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları İçin Son Gün! (KPSS Şartsız)

Sağlık Bakanlığı kendi resmi internet sitesinden yayımladığı ilanla beraber Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında personel alımı gerçekleştireceğini ifade etmişti. Ayrıca söz konusu Sağlık Bakanlığı bünyesinde yer alan Strateji Geliştirme Başkanlığı’nda istihdam edilceği açıklanan personel alım ilanında ise adaylardan KPSS şartı istenilmiyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI 

Sağlık Bakanlığı yayımladığı ilanla beraber Strateji Geliştirme Başkanlığı’nın alakalı birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımını Biyoistatistik Danışmanı pozisyonu için yapacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilana göre adaylarda aranan genel başvuru şartları arasında; “Lisans düzeyinde istatistik bölümü mezunu olmak, (örgün eğitim), Tercihen, istatistik veya biyoistatistik alanında yüksek lisans yapmış veya yapıyor olmak, En az 3 yıl iş deneyimine sahip olmak, İstatistiksel paket programlarından birini ileri düzeyde kullanıyor ve en az 1 yıl deneyim sahibi olmak(örn. STATA, STATview, SPSS, SAS, Minitab, WinQSb, R vb.) bulunuyor. 

Bu şartların yanında adayların ayrıca,  MS Office, MS Project vb. proje yönetim araçları konusunda bilgi sahibi olması, Tercihen, Sağlık istatistikleri ile ilgili veri tabanları/yayınlarındaki indikatörlerin tanımları, modellemesi ve metodolojisi ile ilgili en az 1 (bir) yıl deneyim sahibi olması ve  Tercihen, ÖSYM tarafından düzenlenen Yabancı Dil Tespit Sınavı KPDS/YDS/ÜDS’den İngilizce alanında son 5 yıl içinde en az 60 puan almış olmak veya ÖSYM denklik tablosuna göre KPDS/YDS/ÜDS veya eşdeğeri bir sınavdan 60 puana denk gelen puanı almış olmak veya eğitim dili İngilizce olan bir üniversiteden (lisans/yükseklisans/doktora) mezun olmak” şartları isteniliyor.

BAŞVURULAR BUGÜN SON!

Sağlık Bakanlığı tarafından personel alım ilanına başvurular devame diyor. Ancak ilana başvuruların 23 Mart 2018 tarihinde sona ereceği belirtildi. Adaylar ilana başvuruda bulunmak için Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Başvuru Numarasını: SGB/2017/CS/J.1/IC/11-Biyoistatistik Danışmanı içeren bir başvuru mektubu ile beraber ve özgeçmişlerinde bulunan diploma, sertifika, referans mektubu, vb. belgelerin birer fotokopisiyle birlikte sgb.satinalma@saglik.gov.tr mail atmaları şeklinde tamamlanacağı ifade edildi.

Bir Yorum

  1. fizyoterapistler çok mağdur durumda.36 sağlık branşının 35 inde atanıren kendi bölümümde atanamıyorum.2016 kpss emeklerimiz heba oldu lütfen sesimizi duyun!!!