Personel Alımı

Sağlık personeli alımı için Resmi Gazete’de ilan yayımlandı!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin bir ilanı yayımlandı ve sağlık personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Başvuruları bugün başlayan ve 15 gün boyunca devam edecek olan ilanda hemşire, diğer sağlık personeli, laborant, sağlık teknikeri alımı yapılıyor.

Yayımlanan ilanda “Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü ve diğer birimlerde (Giderleri Özel Bütçeden Karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan, 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre Ortaöğretim mezunları için 2018 dönemi KPSS Önlisans mezunları için 2020 dönemi KPSS puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 9 adet sözleşmeli personel alınacaktır” ifadelerine yer verildi. 

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvurular bugün başladı ve 15 gün boyunca devam edecek. Adaylar üniversitenin web adresi üzerinden temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (Aslı görülmek üzere Başkanlığımızca onaylanmış veya turkiye.gov.tr adresinden oluşturulmuş belgeler) Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

ARANAN ŞARTLAR 

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. İşte aranan şartlar:

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

d) Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak.

e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak

İlanın detayları için TIKLAYIN.