Personel Alımı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Destek personeli alacak!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından en az 10 yıl E ehliyet sahibi adayların başvuru yapabileceği destek personel alım ilanı yayımlandı.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ, ZAMANI

Bugünden itibaren adaylar 15 gün içinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı resmi internet sayfası https://ilan.subu.edu.tr üzerinden temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (e-Devletten alınan karekodlu belgeler veya kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı ve mühürlü belgeler), başvuru yapabilir. Başvurular şahsen veya posta yolu ile yapılabilecek olup postadan kaynaklanan gecikmelerden üniversite sorumlu olmadığı aktarıldı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Destek personeli alacak!

ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Üniversite personel alım ilanına başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları şöyle:

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak.

3. Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması (askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olmak).

4. Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

5. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6. Daha önceden herhangi bir kurumda çalışırken iş akdi fesih edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

PERSONEL ALIMI BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi personel alımı başvuru için istenen belgeler şöyle:

1. Başvuru formu (Bilgisayar Ortamında İndirip Doldurunuz)

2. Nüfus Cüzdanı fotokopisi

3. Ehliyet fotokopisi

4. 1 adet vesikalık fotoğraf.

5. Diploma veya mezuniyet belgesi (e-Devletten alınan karekodlu belgeler veya kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı ve mühürlü belgeler)

6. 2020 KPSS (B) Sınav Sonuç Belgesi (e-Devletten alınan karekodlu belgeler veya kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı ve mühürlü belgeler)

7. Hizmet dökümü (e-Devletten alınan karekodlu belgeler veya kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı ve mühürlü belgeler)

8. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

9. Sertifikalar ve deneyim belgeleri (e-Devletten alınan karekodlu belgeler veya kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı ve mühürlü belgeler)

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ