Personel Alımı

Sayıştay Başkanlığı Kamu Personeli Akım İlanına Başvurular Başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile Sayıştay Başkanlığı bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Sayıştay Başkanlığı kendi bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İlana başvurular yarın başlıyor. 

Bu bağlamda Sayıştay Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanın detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

BAŞVURULAR BAŞLIYOR

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını ÖSYM’nin aday işlemleri sistemi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. İlana başvurular 18 Nisan 2018 tarihinde başlayacaktır. Ayrıca ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 24 Nisan’a kadar gerçekleştirecek ve 30 Nisan’da da geç başvurularını yapabileceklerdir.

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu kapsamda ilana başvuru yapacak olan adaylarda Sayıştay tarafından “657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel nitelikleri taşımak, Eleme sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının ilk günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak (1 Ocak 1983 ve daha sonra doğmuş olmak), Sağlıkla ilgili, denetçilik görevini sürekli olarak yurdun her yerinde yapmasına engel bir durumu bulunmamak” şartları aranmaktadır.