Personel Alımı

Şehir Hastaneleri Personel Alımları Başvurusu ve Başvuru Şartları

Türkiye genelinde şehir hastanelerinde çalışmak isteyen adaylar için şehir hastaneleri inşaatlarını yapan Rönesans Medikal Taahhüt İnşaat A.Ş tarafından İŞKUR üzerinden 100 personel alım ilanı yayınlandı. Ayrıca İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi ve Yozgat Şehir Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Şehir hastanelerinde çalışmak isteyenler için yayınlanan personel alım ilanında yüksek maaşla çalışacak hastane direktörü, bilgi teknolojileri yönetici ve biyomedikal sorumlusu alınacağı bildirildi. Şehir hastanelerinde görevlendirilecek personeller için başvuru şartları haberimizde…

ŞEHİR HASTANESİ İÇİN 100 PERSONEL ALINACAK!

İstanbul’da yapımı devam eden şehir hastaneleri inşaatında çalışmak isteyen adaylar için Rönesans Medikal Taahhüt İnşaat A.Ş tarafından yayınlanan personel alım ilanında 100 personel alımı yapılacağı açıklandı.

RMİ RÖNESANS MEDİKAL TAAHHÜT İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL ŞEHİR HASTANESİ İNŞAATI PERSONEL ALIMI

İstanbul Şehir Hastanesi inşaatında çalışmak isteyenler için İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alım ilanı https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005334538&isyeriTuru=%C3%96zel adresi üzerinden yayınlandı.

İŞKUR ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YOZGAT ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Yozgat Şehir Hastanesi’nde görevlendirilecek personeller için yayınlanan personel alım ilanında, “Yozgat Şehir Hastanesi’ nde görevlendirilmek üzere PPP Hastanelerinin planlama/tedarik işlerini ve işletmesini yürüten FmCO ekibi içerisinde görev yapılması, Medikal ekipmanların hastanelerde medikal ekipman parkının ve medikal servislerin idamesi konularında çalışılması ve Görüntüleme hizmetleri, Laboratuvar hizmetleri, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hizmetleri, Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon hizmetleri ve Diğer Medikal Destek Hizmetleri üstlenen hizmet sağlayıcılarının medikal ekipman süreçlerinin denetlenmesi işlerini yapacak “Biyomedikal Sorumlusu” arayışımız bulunmaktadır.” ifadeleri yer aldı.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ HASTANE DİREKTÖRÜ ALIMI YAPILACAK

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesinde görevlendirilmek üzere alınacak Hastane direktörü personel alım ilanında, “Sağlıkta Dönüşüm kapsamında açılacak olan İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesinde değerlendirilmek üzere; Hastane idaresi ile koordine olarak medikal ve destek hizmetlerin planlaması, organizasyonu, gözetim ve denetiminin sağlanması ve İdari, mali ve teknik hizmetlerin yönetilmesi ile hizmet sağlayacıların sözleşmelere uyumluluğunun kontrol edilmesi ve raporlamaların gerçekleştirecek Hastane (İşletme) Direktörü pozisyonu ile ilgili arayışımız bulunmaktadır.” denildi.

TEKİRDAĞ ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIM İLANI YAYINLANDI

Tekirdağ Şehir Hastanesi Şantiyemizde görevlendirilmek üzere, “İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamındaki tüm kanun ve yönetmelikleri takip ederek, kanun ve yönetmelikler doğrultusunda gerekli çalışmaları yapmak ve yapılmasını sağlamak, İş Güvenliği kapsamında aylık düzenli denetimleri gerçekleştirilmek, Koordinatör ile koordineli çalışarak alınacak tedbirler ile ilgili önerilerde bulunmak ve uygulamanın takibini yapmak, Yasal yükümlülüklerin takip edilerek gerekli iyileştirme faaliyetlerinin programlanmak ve yürütülmek, Acil eylem planlarını oluşturmak ve iş sağlığı ve güvenliği kapsamındaki teknik eğitimleri vermek, firma içi ilgili prosedürleri hazırlayarak gerekli durumlarda güncellemek ve uygulanmasını sağlamak, Saha kontrollerini gerçekleştirerek sonuçları raporlamak ve takip etmek ve İş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı önlemler için gerekli çalışmaların yapılması gibi görevleri yapacak iş güvenliği uzmanı alımı yapılacağı aktarıldı.

BURSA ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMI

İkinci olarak yayınlanan personel alım ilanı Bursa Şehir Hastanesi’nde oldu. Bursa Şehir Hastanesi bünyesinde görev yapacak personeller için yayınlanan personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartları da açıklandı. Bursa Şehir Hastanesi’nde açılabilecek olası pozisyonlarda görevlendirilmek isteyen adaylar için personel alım ilanı yayınlandı.

Bursa Şehir Hastanesi’nde açılabilecek pozisyonların ise Laboratuvar Sorumlu Teknikeri, Laboratuvar Teknikeri, Depo-Lojistik Sorumlusu ve İdari İşler Sorumlusu olacağı aktarıldı. Başvuru yapacak adayların hangi pozisyona başvuru yapmak istediklerini belirtmesi gerektiği belirtildi.