Personel Alımı

Şeker Fabrikaları kura ile bin 500 personel alımı sonuçları açıklandı! Şeker Fabrikaları kura sonuçları

Şeker Fabrikaları tarafından iş arayanlar için  Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden iş ilanları yayınlanmıştı.

İŞKUR KURA İLE PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başvuru yapan adaylar arasında kura ile personel alımı yapılacağı duyurulmuştu.

ŞEKER FABRİKALARI KURA İLE PERSONEL ALIMI SONUÇLARI

İş arayanların merakla beklediği Şeker Fabrikaları kura sonuçları açıklandı. Kura sonuçlarının açıklanmasının ardından Şeker Fabrikaları kura sonuçları açıklandı mı? Şeker Fabrikaları kura sonuçları ne zaman açıklanacak? soruları da böylelikle cevap buldu.

İşte Şeker Fabrikası kura sonuç duyurusu:

Şirketimizin çeşitli pozisyonlardaki eleman ihtiyacını karşılamak üzere 31.12.2019 tarih ve 06.01.2020 tarihleri arasında İş-Kur kanalıyla açmış olduğu iş ilanlarına başvurular tamamlanmıştır. KPSS puanı ile başvurular, Yönetmelik gereği öncelikli listede yer alan adaylar ve açık iş ilanının 4(dört) katından az başvuruda bulunan adaylar, dışındaki başvurular için 21.01.2020 Salı Günü Noter huzurunda dijital kura işlemi gerçekleştirilmiştir.

Buna göre;

1 No’lu listede – Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda asıl ve yedek sıralamaya giren adaylar fabrika ve başvuru pozisyonlarına göre,

2 No’lu listede İş-Kur’a başvuran ve ilgili Yönetmelik gereği Öncelik listesinde yer alan adaylara ait listeler fabrika ve pozisyonlarına göre,

3 No’lu listede başvuruda bulunduğu fabrika ve pozisyonda yeterli başvuran olmaması nedeniyle Noter kurasına tabi tutulmayan adayların listeleri web sitemizde yayınlanmıştır.

Listede yer alan asıl adayların evrakları 27.01.2020 tarihi akşamına kadar iş başvurusunda bulundukları Fabrika Müdürlüklerince teslim alınacaktır.

Belge kontrolünde, talep şartlarını taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek, yanıltıcı belge, eksik/yanlış beyan veya herhangi bir sorun çıkması halinde ilgili sınava alınmayacaktır. İlgililere ilanen duyurulur.

ŞEKER FABRİKALARI KURA İLE PERSONEL ALIMI SONUÇLARI 1. liste için TIKLAYIN

ŞEKER FABRİKALARI KURA İLE PERSONEL ALIMI SONUÇLARI 2. liste için TIKLAYIN

ŞEKER FABRİKALARI KURA İLE PERSONEL ALIMI SONUÇLARI 3. liste için TIKLAYIN