Personel Alımı

Şeker Fabrikalarına İŞKUR aracılığı ile 1500 personel alımı yapılacak

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş 30 Aralık 2019 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sayfası üzerinden 3 farklı personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilanlara göre Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile aşağıda belirtilen kadrolara 1500 personel alımı yapacaktır. Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecektir.

ALIMLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

Alınacak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR’un web sitesinden 31.12.2019 tarihinden itibaren öğrenilebilir.

Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil hakları bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslarına göre 657 sayılı Kanunun 4/b maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacaklardır.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş’nin personel alımı ile ilgili yayınladı ilanlar aşağıda sırasıyla verilmiştir.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ- LİSANS MEZUNU

Şeker Fabrikalarına İŞKUR aracılığı ile 1500 personel alımı yapılacak

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından alınan izne istinaden Şirketimizdeki Şeker Fabrikalarına belirsiz süreli çalıştırılmak üzere toplam 150 işçi (Mühendislik Fakültesi ve Lisans Mezunu) alımı yapılacaktır.

MYO-ÖNLİSANS MEZUNU

Şeker Fabrikalarına İŞKUR aracılığı ile 1500 personel alımı yapılacak

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından alınan izne istinaden Şirketimizdeki Şeker Fabrikaları, Ankara ve Eskişehir Makine Fabrikaları ile Elektromekanik Aygıtlar Fabrikasına belirsiz süreli çalıştırılmak üzere toplam 260 işçi (MYO/Ön Lisans Mezunu) alımı yapılacaktır.

MESLEK LİSESİ-LİSE VE DENGİ OKUL MEZUNU

Şeker Fabrikalarına İŞKUR aracılığı ile 1500 personel alımı yapılacak

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından alınan izne istinaden Şirketimizdeki Şeker Fabrikalarına belirsiz süreli çalıştırılmak üzere toplam 1090 işçi (Meslek Lisesi, Lise ve Dengi Okul Mezunu) alımı yapılacaktır.

HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Bilgisayarlı Makine İmalatı 6

Mekatronik, Endüstriyel Kontrol 597

Proses işçisi 63

Yapı Tesisat Sis./Isı Tesisat Sist. 184

Kaynakçılık 17

Betonarme Yapı Sistemleri 3

Genel personel 220

Kontrol Sistemleri Teknolojisi 61

Makine 80

Bilgisayar Destekli Makine 2

Kontrol ve Ölçü Aletleri, Mekatronik, Kontrol Sistemleri Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi, Otomasyon Kontrol ve Otomasyon Kontrol Teknolojisi 14

Proses/Kimya Laboratuvarı 55

Elektrik, Elektrik Teknolojisi 32

Metal İşleri, Kaynak Teknolojisi, Kaynakçılık 3

Döküm 3

Tarım/Tarla Bitkileri, Bahçe Bitkileri, Tarım Makinaları, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Sosyal Hizmet, Maliye, İşletme, Pazarlama 10 olmak üzere toplamda 1500 personel alımı yapılacaktır.