Personel Alımı

Son Dakika: Sağlık Bakanlığı Ekim'de 6 Bin Personel Alacak

 Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ, Kardelen TV’ye konuk oldu. Personel alımlarıyla ilgili açıklama yapan AKDAĞ, Ekim ayında hekim dışında 6 bin sağlık personeli alacaklarını, Kasım-Aralık aylarında da 3 bin hekim alınacağını açıkladı. Yani 2016 yılı içinde toplamda 9 bin personel alımı yapılmış olacak.

Personel alımlarıyla ilgili branş dağılımlarının belli olmadığını belirten AKDAĞ, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kamu Personeli Notu: Ekim ayındaki 6 bin personel alımı 2014 Orta Öğretim / Ön lisans ve 2016 Lisans puanlarıyla yapılacaktır.

 Özel Haber

NOT: Kamupersoneli.net tarafından hazırlanan bu haber  “www.kamupersoneli.net” şeklinde aktif link verilmeden kesinlikle kullanılamaz. Aksi takdirde tüm yasal girişimler yapılacaktır.

Bir Yorum

  1. Önlisans kesin olarak 2014 puanı olarak mı atanacak sayın editör baknın açıklamasından önceki sayınız doğru çıktı bunun hakkında bir bilginiz vardır cvp verirseniz sevinirim

  2. Ekimde önlisans sınavı var bu alımda 2014 mü yoksa 2016 mı geçerli olacak syn editör bilgi verebilirmisiniz

  3. Lise tıbbi sekreter kaç kişi alınır bir tahminde bulunun lütfen sayın Editor?

  4. arkadaş hemşire ebe att alımları sayıca zaten hep fazla diğer branşları bir defa da sayısını arttırın önlisans tıbbi sekreter olarak 82puan aldık hala bekliyoruz belki bir ümit diyoruz bundan önce 80puani bile görmeyen bu bölüm şimdi neden bu kadar yükseldi öyle açıktan da okumadık lütfen artık sezarin hakkı sezara

  5. 6 bin çok ya ortaöğretim; ATTleri, çevre sağlığı teknikerleri, tibbi sekreterleri toplasak 99luk tesbih olamayız

  6. Neden anestezi teknisyeni istendiğinde ameliyathane acil servis yogunbakimda calistirilabiliyorken kıymeti bilinmiyor.neden sağlık memuru kadrosunda sadece ameliyathane de çalışıyor. Ataması çok az.devlete atanıp istenilen yerde çalışma kapasitesi fazlasıyla varken neden kullanılmıyor.

  7. kardeşim bilmediğin konu hakkında yorum yapma Att atamaları durdu sayılır. 2014 KPSS puanında Tıbbi sekreter daha çok alındı.Atanan sayılar arasında 2 katı kadar fark var 300 att alındı sekreterden 600 kadar alındı.

  8. Allah aşkına artık atama verin, kaç yıldır mezunuz.. Türkiye geneli çok az sayıda alım yapıyorsunuz el vicdan…

  9. Sayın sağlık bakanımız recep akdağ bu atama için beklediğimiz müjdeyi bize verir inşAllah 6 yıldır bekliyoruz.

  10. Orta ogretim tibbi sekreterde cook magdur 10yil oldu atama bekliyoeum sayin bakanim lise mezunu tibbi sekreter sayisin artirmanizi rica ediyoruz orta ogretim tibbi sekreter lutfen el ele verelim onceki yillarda az sayida alim yapildigi icin bundan sonra alimlari fazla olmasi icin el ele verelimmm

  11. Sayin baskanim sizden is istiyorum sesimi duyun temizlik yaparim 2 cocugum var sesimi duyun