Personel Alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 400 Personel Alımı için Başvuru İşlemleri Devam Ediyor

 Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 400 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Alımı için Başvurular Devam Ediyor
 Sosyal Güvenlik Kurumu ‘nun 400 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı için yapacağı sınav için başvuru işlemleri devam ediyor. SGK tarafından yapılan açıklamada kurumun taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 400 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alınacağı, söz konusu alımlara başvuruda bulunacak adayların sözlü sınava tabi tutulacağı açıklanmıştı.

Başvuru Tarihleri

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alımı için adayların başvurular 6 haziran ile 20 haziran 2016 tarihleri arasında elektronik ortam vasıtasıyla alınacak. Sözlü sınava hak kazanan adayların listesi SGK tarafından 22 Haziran 2016 tarihinde resmi sitede yayımlanacak.

Giriş Sınavı Tarihi

SGK Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı’na Giriş Sınavı , 13 Temmuz – 22 Temmuz 2016 Tarihleri arasında başkent Ankara’da yapılacak.

Başvurular Nereden Yapılır?

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Giriş Sözlü sınavı için başvuruda bulunacak adaylar “http://sinavbasvuru.sgk.gov.tr/” adresi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Başvuru sırasında talep edilecek belgeler, başvuru için genel şartlar ve daha fazla detay için sayfanın altında bulunan ilan duyurusu linkine tıklayabilirsiniz.