Personel Alımı

Spor Toto Teşkilatı Memur Alımı Başvurularında Son Günler!

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanla beraber farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuruda bulunabilecekleri kadrolara memur alımı yapılacağı ifade edilmişti.

Söz konusu yayımlanan ilana göre adaylardan talep edilen genel başvuru şartlarının yanı sıra; başvuruların nereye yapılacağı merak ediliyor.

Bizde kamupersoneli.net olarak yayımlanan ilana yönelik tüm detayları sizler için aktarıyoruz.

MEMUR ALIMI YAPILIYOR

Spor Toto Teşkilatı tarafından yayımlanan personel alım ilanında farklı kadrolara göre 36 personel alımı yapılacağı ifade edilmişti.

Söz konusu yayımlanan ilan metni içerisinde yer alan kadro detaylarına göre; Memur ve Teknisyen pozisyonlarına alımların gerçekleştirileceği belirtilmişti.

BAŞVURU ŞARTLARI

DBP aracılığıyla ilan yayımlayan Spor Toto Teşkilatı tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların, Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan başvuru koşullarına haiz olmaları gerektiği belirtildi.

Ayrıca adayların her pozisyon için ayrı olarak belirtilen deneyim ve diğer özel şartları yerine getirmeleri gerektiğine vurgu yapıldı.

Yayımlanan ilan içerisinde adaylardan talep edilen genel başvuru şartları ise;

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde sayılan genel şartları taşımak, KPSS’den en az 60 almış olmak, Erkek adaylar için, askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Herhangi bir kamu kurum veya kuruluşunda çalışıyor olmamak, İlana konu hizmeti gerçekleştirmeye engel teşkil edecek bir rahatsızlığı ya da engeli bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak” olarak açıklandı.

Ayrıca bu şartların yanı sıra; adayların ayrıca güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olması talep ediliyor. 

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilana başvuruların 24 Mayıs 2018 tarihinde sona ereceği belirtildi. Diğer yandan adayların başvurularını 24 Mayıs tarihine kadar Türkiye İş Kurumu’nun ilgili birimlerine şahsen ya da Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesinden elektronik ortamda yapabilecekleri belirtildi.