Personel Alımı

TAİ ve Aselsan En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor! 3 Bin 200 TL Maaş İmkanı

ASELSAN kendi bünyesinde yer alan pek çok alanda personel alımları gerçekleştiriyor.

Söz konusu ASELSAN, Pazarlama bölümünün yanı sıra, destek hizmetleri, lojistik, kalite güvence departmanı ile beraber mühendis, satın alma, üretim, teknisyenlik, bilişim sistemleri ile idari bilimler, proje yönetimi alanlarında istihdam sağlıyor.

Ayrıca ASELSAN stajyerlik ve aday mühendislik pozisyonlarına da yeni mezunlar ile deneyimli adaylar istihdam ediyor.

ASELSAN tarafından yayımlanan herhangi bir personel alım ilanı yok ancak kadro ihtiyaçları ve personel azalması durumunda başvuru yapan adaylara istihdam çağrısı yapıyor.

Sizlerde alt kısımda vereceğimiz bağlantı adresi üzerinden başvuru yapabilir ve ASELSAN ile iletişime geçebilirsiniz.

ASELSAN’A NASIL BAŞVURU YAPILIR?

ASELSAN’a başvuru yapmak için iş başvuru formunu doldurmak gerekiyor ve kullanıcı kaydı oluşturulması zorunlu.

Ayrıca yeni kayıt, kayıt güncelleme, şifremi unuttum veya şifre değiştirme işlemlerinizde yapabileceksiniz.

Kayıt işlemleri için kendinize ait aktif e-posta adresi ve T. C. kimlik numarası bilginiz gerekecek.

T.C. vatandaşı olmayanlar ile T.C. kimlik numarası bilgisine sahip olmayan adaylar ASELSAN tarafından belirtilen e-posta adresleriyle kayıt işlemlerini yapabilecekler.

Daha sonra kaydınızı yaparak şifre ve doğrulama kodunu girdiğiniz zaman iş başvuru sistemi ekranına yönlendirildikten sonra formu dolduracaksınız ve “Başvuruyu Kaydet” tuşuna bastığınızda bilgileriniz kayıt altına alınacak.

Daha sonra “Başvuruyu ASELSAN’a gönder” tuşuna basarak işleminizi tamamlayacaksınız.

 İLAN İÇİN: https://goo.gl/U7P5g9

Üst kısımda yer alan bağlantı adresini web tarayıcınızın arama satırına kopyalayınız/yazınız ve enter tuşuna basınız.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) tarafından yayımlanan ilanlarla beraber farklı illerde ve en az lise mezunu personel alımı yapılacağı ifade edildi.

İlanla alakalı olarak başvuru şartları ve başvuru detaylarını sizler için paylaşıyoruz.

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

TUSAŞ personel alımı ise şu kadrolara yapılacak?

“Uydu Haberleşme Görev Yükü Mühendisi, Sürekli İyileştirme ve Yalın Üretim Mühendisi, Jet Eğitim ve Hafif Taaruz Uçağı Projesi – HÜRJET, Milli Uydu Projeleri, Yük Mühendisi, Ağırlık ve Denge Mühendisi.

Uçuş Performans Mühendisi, İtki Aerodinamiği Mühendisi, Aeroelastik Mühendisi, Aerodinamik Mühendisi, Donanım Tasarım Mühendisi, Aviyonik Yazılım Geliştirme Mühendisi, Aviyonik Yazılım Doğrulama Mühendisi, Engelli Personel (Teknisyen), Engelli Personel (Mühendis, Uzman)” olarak açıklandı.

BAŞVURUDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylardan istenilen genel şartlar; kadrolara göre belirlenen eğitim seviyelerinden mezun olanlar (en az lise mezunu olmak; uzman ve diğer pozisyonlar için belirlenmiş eğitim seviyesinden mezun olmak), erkek adaylar için askerlikle herhangi bir bağlantısı olmamak, kadrolara göre tecrübeli veya tecrübesiz olma şartını sağlayan adaylar başvuru yapabilecek.

Bununla beraber TUSAŞ ekip çalışmasına yatkın ve iletişim kabiliyeti yüksek olan, MS Office programlarına hakim, yeniliklere açık ve sürekli kendini geliştirecek adayların başvuru yapabilecekleri ifade edildi.

BAŞVURU SÜRECİ

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) personel alım ilanları ise 1 Ocak 2019 tarihinde güncellendi. İlanlarda son başvuru tarihi kadrolara göre değişiyor.

Bir Yorum

  1. formu doldurdum ve gonder bolumune geldıgımde hata olustu butun form gıttı