Personel Alımı

Tapu Kadastro 125 Kamu Personeli Alımı Başvurularında Son Günler

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 125 kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün bu ilanı Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlandı. 

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 125 kamu personeli alımı başvurular için son günlere girildi. Bu kapsamda Tapu Kadastro kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar için ilana ilişkin genel şartları ve başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü kamu personeli alım ilanına başvurular 6 Nisan 2018 tarihinde başladı. İlana başvurular “www.tkgm.gov.tr” temin edilerek doldurulacak olan “Sözleşmeli Personel (4/B) Başvuru Talep Formu” ve bu formda belirtilen belgeleri ibraz etmek suretiyle gerçekleştiriliyor. Adaylar 13 Nisan 2018 tarihine kadar Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Samsun, Kayseri, Hatay, Gaziantep, Edirne, Van, Elazığ, Eskişehir, Denizli, Kastamonu, Sivas, Şanlıurfa ve Yozgat illerinde bulunan Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüklerinden herhangi birine başvuru yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularının geçerli olabilmesi için bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Kurum tarafından aranan bu şartları taşımaya adayların başvuruları iptal edilecektir. Buna göre başvuru yapacak olan adayların “”657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların KPSS (B) KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.