Personel Alımı

Tapu'ya 1500 Kamu Personeli Alımında Mülakat Olacak Mı?

Bilindiği gibi Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bağlı kuruluşu olan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğüne 1500 personel alımı Maliye Bakanlığı tarafından onaylandı.

Konu ile ilgili olarak Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı ve açıklamasında Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımı için Maliye Bakanlığından onay çıktığını ifade etmişti.

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu sosyal medya hesabından konu ile ilgili yaptığı paylaşımda “Toplu sözleşme kazanımlarımızdan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 1500 personel alımı Maliye Bakanlığınca onaylandı.” ifadelerine yer verdi. 

KADRO DAĞILIMI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bağlı kuruluşu olan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımı kadro dağılımı da belli oldu. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımında;

Tekniker (813), büro personeli (487) ve arşiv (200) uzmanı olarak kadrolar dağıtılmıştır. 

1500 PERSONEL ALIMINDA MÜLAKAT OLACAK MI?

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından merkezi yerleştirme yapılarak gerçekleştirilecektir. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımının onaylanmasının arından adaylar söz konusu alımlarda mülakat olup olmayacağını araştırmaya başladılar. Kamupersoneli.net olarak adayların sorularına cevap veriyoruz. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımı ÖSYM tarafından merkezi yerleştirme yapılarak gerçekleştirileceğinden mülakat olmayacaktır. Tapu 1500 personel alımı Haziran ayının içinde yayımlanacak veya Haziran ayının sonundaki ÖSYM merkezi yerleştirmelerinde gerçekleştirilecektir.

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. hala benim merak ettiğim bunların kaçı harita kadastro teknikeri olacak bu benim aklımı kurcalayıp duruyor

  2. bölümlere ne kadar kontenjan veri̇lecek bi̇lgi̇ almak i̇sti̇yoruz tapu tekni̇kerleri̇ne ne kadar kontenjan ayrilir acaba?