Personel Alımı

Tarım Kredi Kooperatifleri 500 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

Tarım Kredi Kooperatifleri resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımladı. Yayımlanan  duyuruda 500 personel alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvuruların ne zaman başlayacağı ve genel şartların ne zaman yapılacağına ilişkin detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALINACAK PERSONEL

Söz konusu ilanda; Kooperatif Görevlisi, Ziraat Mühendisi, Müfettiş Yardımcısı alımının yapılacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

Tarım Kredi Kooperatifleri 500 personel alım ilanına başvuracak adaylardan; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, Sınav tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak (Sınav tarihleri Tablo III’de belirtilmiştir), Erkeklerde askerlikle ilişkisi olmamak veya tecilli olmak (halen askerlik görevini yapanlar başvuruda bulunabilecek ve sınava katılabileceklerdir), Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmaya mani akli ve bedeni hastalığı bulunmamak, Yurdun her yerinde çalışmayı kayıtsız ve şartsız kabul etmek şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Tarım Kredi Kooperatifleri 500 personel alım ilanına başvurular 10 Mayıs 2017 tarihinde başlayacak ve 25 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecek. Söz konusu ilana ilişkin özel şartlar ve başvuru detaylarına aşağıdaki kılavuzdan ulaşabilirsiniz. 

Bir Yorum

  1. Lütfen adaletçiler olarak çok zor durumdayız. Sesimizi duyun artık

  2. öğretmenlere tek bir istihdam alanı bile vermiyorsunuz. öğretmene saygınız da sevginiz de hürmetiniz de kalmamış. umut 0.

  3. ben tarimsal kooperatifçilik mezunuyum ama bu yaş şartı nedir yahu yaş şartı diye birşey olmaması gerekiyor.