Personel Alımı

Tarım Kredi Kooperatifleri 70 KPSS Puan Şartıyla Memur Alımı Yapıyor

Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımı yapacağını kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile adaylara duyurmuştu. Söz konusu kamu memur alım ilanında yer alan kadro detaylarını ve ilana dair bilinmesi gerekenleri siz okuyucularımıza haberimizde aktarıyoruz. 

Tarım Kredi Kooperatifleri memur alım ilanı detayları;

TARIM KREDİ MEMUR ALIM İLANI DETAYLARI

Tarım Kredi Kooperatifleri yayımladığı memur alım ilanında Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan en az 70 almış adaylar arasından Kontrolör Yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu pozisyon için eğitim şartı talep eden kurum ilana başvuru yapacak adayların üniversitelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi ve Bankacılık gibi lisans programlarından mezun olmalarını istiyor. 

MEMUR ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Kurumun Sivas, Trabzon, Erzurum, Malatya ve Şanlıurfa Bölge Birliği Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere alım yapılacağı ilan edilen Kontrolör Yardımcısı alım ilanı için belirlenen başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Askerliğini yapmış veya sınava girdiği tarihte erteletmiş bulunmak, Sağlık durumu bakımından yurdun her tarafına giderek görev yapmaya elverişli olmak, görevini yapmaya mani akli ve bedeni hastalığı bulunmamak, Karakter veya yaşam biçimi bakımından Kontrolörlük mesleğine alınmasına engel durum olmamak (Bu hususla ilgili araştırma Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından yapılır), Sınav tarihi itibarıyla 30 yaşından büyük olmamak, (18.08.1988 tarihinden sonra doğanlar), Kontrolör Yardımcılığı giriş sınavına en çok ikinci defa katılıyor olmak, 2017 yılı KPSS sonuçlarına göre, KPSS (A) P 48 puan türünden 70 ve üzeri puan almak.

TARIM KREDİ İLANI İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 3 AĞUSTOS

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi söz konusu memur alım ilanı kurumun kendisine ait kurumsal internet sitesi üzerinden yayımlanan ilan ile adaylara duyuruldu. Yayımlanan duyuruda ilana başvuru yapacak adayların başvurularını 3 Ağustos tarihine kadar yapmaları gerektiği bildirildi. 

 

Bir Yorum

  1. Haklısın Karslı sınava girerken yaş şartı yok alimlara geldimi yaş şartı ne güzel memleket yokki dayimiz bı yerlerde

  2. Hayır arkadaş ben bu durumu anlamıyorum adaletsizlik değil mi bu yapilan lisans mezunu 2018 kpss girdi zaten artık onların yeni bir ümit ışığı var onlisanslarin kpss sinavina 90 gün felan var neden onları almak varken adam 2018 kpss girmiş ama hala bir önceki yılda almış olduğu puanla tercih yapabiliyor

  3. 53 kpss lisans puaniyla girdi adam :) 70 ne zaman oldu.

  4. yaş şartı kaldırılmadığı sürece bu herkes aç kalacak milyonlarca üniversite mezunu var ülkede