Personel Alımı

Tarım Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Öğretmenevi Gibi Kurumlar 60 KPSS ile Kamu Personeli Alıyorlar

Kamupersoneli.net olarak siz ziyaretçilerimize kamu personeli alım ilanlarını anlık olarak duyuruyoruz. 

Kamu personeli alım ilanları, kamu kurumlarının kendilerine ait internet siteleri, Devlet Personel Başkanlığı veya Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanıyor. Söz konusu ilanlarda ise adaylardan KPSS puan şartı talep ediliyor. 

Bu haberimizde de siz ziyaretçilerimiz için çeşitli kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanları derledik. 

ALIM YAPACAK KURUMLAR

KPSS’ye girmiş olmak şartıyla ya da 60 KPSS puan koşulu ile kamu personeli alımı için ilan yayımlayanlar arasında aşağıda yer alan kurumlar bulunuyor. 

Milli Savunma Bakanlığı 55.Bakım Fabrika Müdürlüğü, Msb Personel Daire Başkanlığı, Boğazlıyan Belediye Başkanlığı, Bartın İl Özel İdaresi, Bolu Belediye Başkanlığı, 53’üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü (Erzincan), Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Öğretmenevi Ve Akşam Sanat Okulu, İzmir Biyotıp Ve Genom Merkezi, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü(Kamu), Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü, Manisa Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Polisevi Büro Amirliği, 6 Ncı Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü, İl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü, Tarsus Belediye Başkanlığı, Kilis Belediyesi Başkanlığı

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yukarıda yer alan kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanlarda çok sayıda pozisyonda alım yapılacağı ilan edildi. Bu ilanlar arasında normal vatandaşların, engelli vatandaşların, terörle mücadele kapsamında yaralanan vatandaşların ve eski hükümlü vatandaşların başvuru yapabilecekleri kadrolar bulunuyor. İşte ilanlarda yer alan açık kadrolar;

Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) Hayvan Bakıcısı, Veteriner Hekim, Halkla İlişkiler Görevlisi, Elektronik Teknisyeni, Aşçı Yardımcısı, Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü, Aşçı, Metal Kaplamacı, Büro Memuru (Genel), Makine Teknolojisi Teknisyeni, Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı), Çamaşırcı (Genel)(Çamaşırhane Görevlisi), Makam Şoförü, Sağlık Memuru, Büro İşçisi, Topoğraf, Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı), Bulaşıkçı (Stevard), Diğer Tahmil-Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri, Şoför-Yük Taşıma, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kamyon Şoförü, Marangoz

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu ilanlar için belirlenen başvuru koşulları arasında, adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmaması, alım yapılacak kadroya göre belirlenen eğitim şartının sağlanması, alım yapılacak kurum tarafından talep edilen KPSS şartının sağlanması ve ilanlara başvurular için belirlenen tüm özel şartlara haiz olunması koşulları bulunuyor. 

Bu koşulların dışında adaylara işe alım sürecinde yapılacak olan arşiv araştırması sonucunun da olumlu olması gerekiyor. 

İLANLARA NASIL ULAŞIRIM?

İlanlara ulaşmak için adayların aşağıda yer alan bağlantıya tıklamaları gerekiyor. Bağlantıya tıklayan adaylar açılan sayfada karşılarına gelen arama bölümlerinde İşyeri Türü yazan kısmı Kamu olarak işaretleyip arama butonuna bastıklarında ilanlara ulaşabilirler. 

Bir Yorum