Personel Alımı

TCDD Genel Müdürlüğü 60 KPSS Puan Şartıyla Personel Alım İlanı Yayımlandı

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 60 KPSS puan şartıyla personel alımı yapacağını duyurdu. 

Geçtiğimiz günlerde alım olacağına dair duyurusu yayımlanan ama detayların yer almadığı ilana dair detaylar yayımlandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanında 60 KPSS puan şartıyla personel alımı olacağı duyuruldu. 

TCDD PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLANDI

TCDD tarafından yayımlanan personel alım ilanında 16 işçi alımı yapılacağı ilan edildi. Batman, Diyarbakır, Elazığ, Ankara, Burdur, Denizli, İstanbul, Kayseri ve Kocaeli de bulunan kurum birimlerinde görevlendirilmek üzere ilana çıkılan alımlar ise şu pozisyonlarda olacak. 

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilana göre, Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı, Tren Teşkil İşçisi, Mekanik Vasıta Tesis Cihaz Vinç Operatörü kadrolarında olacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylara yönelik yayımlanan duyuru metninde yer alan başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

İlana başvuruda bulunacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olması, ilgili Kamu Personeli Seçme Sınavı puan türünden en az 60 KPSS puanı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, bazı pozisyonlar için belirlenen deneyim şartının karşılanması. Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı kadrosu için ilgili önlisans programlarından mezun olması,  Tren Teşkil İşçisi, Mekanik Vasıta Tesis Cihaz Vinç Operatörü kadroları için ise lise mezunu olması gerekiyor. 

Bu şartların dışında adaylardan ayrıca yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunun olması, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmaması, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olması, yapmış sayılması veya tecilli durumda olması koşullarına haiz olması gerektiği bildirildi. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 4 Kasım tarihine kadar yapacaklar. İlana başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden elektronik olarak yapacaklar. İlanlara ulaşmak isteyen adaylar aşağıda yer alan yönergeleri izleyerek ilana ulaşabilirler. 

İlanlara ulaşmak için; adayların aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklamaları açılan sayfada yer alan İşyeri Unvanı yazan yere TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü yazmaları ve Ara butonuna basmaları yeterli olacak.