Personel Alımı

TCDD ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı için ilan yayımladı!

Kamupersoneli.net olarak kamu personeli alım ilanı detaylarını paylaşıyoruz.

Söz konusu bu haberimizde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanı detaylarını paylaşıyoruz.

Peki başvuru şartları neler? İşte merak edilen tüm detaylar sitemizde.

TCDD PERSONEL ALIM İLANI

TCDD tarafından Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanla beraber Karabük Depo Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Lokomotif Bakım Atölye Müdürlüğünde mekaniker lokomotifçi olarak 2 engelli alımı yapılacağı ifade edildi.

Bir diğer ilanda ise; Ankara, Karabük Hatay ve Konya illerinde eski hükümlü işçi alımı yapacağı belirtildi.

Başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağı ifade edildi. Ayrıca adaylardan talep edilen evrakları 18 Ekim- 19 Ekim 2018 tarihleri arasında TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine gelerek teslim etmeleri talep edildi.

SAHİL GÜVENLİK PERSONEL ALIM İLANI

Sahil Güvenlik Komutanlığına uzman erbaş alımı yapılacağı ifade edildi ve yayımlanan ilana başvurular 17 Eylül 2018 tarihi itibari ile başladı ve 27 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek.

Adayların en az lise mezunu olması gerekirken adayların terhisinin üzerinden başvuru tarihi itibari ile 5 yıl geçmemiş olması gerekiyor.

Ayrıca başvuru yapabilmesi için Yapılacak yazılı sınav (genel kültür ve meslek bilgisi), ön sağlık muayenesi, fiziki kabiliyet ve değerlendirme testleri, uygulamalı mesleki bilgi sınavları ile mülâkat sınavlarında başarılı olması gereken adayların güvenlik soruşturmalarının olumlu olması ve askeri öğrencilikle ilişiğinin kesilmemiş olması zorunlu.

Bir Yorum