Personel Alımı

TEİAŞ KPSS Puanı İle Personel Alıyor ! Başvurular Başlıyor

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü günler öncesinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından bir ilanını yayımlayarak KPSS en az 75 puanla kendi bünyesinde görevlendirmek üzere kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

Söz konusu personel alım ilanına başvurular 19 Şubat 2018 tarihinde başlayacak bu kapsamda ilana ilişkin genel şartları ve başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

YAŞ ŞARTI

Tüm bunların yanı sıra TEİAŞ Genel Müdürlüğü kamu personeli alım ilanında yaş şartı bulunmaktadır. Adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde yazılı nitelikleri taşımaları ve 1 Ocak 2018 tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

KPSS VE YDS ŞARTI

TEİAŞ Genel Müdürlüğü kamu personeli alım ilanında KPSS ve yabancı dil puanı şartı bulunmaktadır. Buna göre adayların KPSS’den en az 75 puan almış olmaları gerekirken yabancı dil puanı olarak da Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (YDS) İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinden birinden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

GENEL ŞARTLAR

Bunun yanı sıra TEİAŞ Genel Müdürlüğü bünyesinde alınacak olan kamu personelleri için genel şartlar da belirtilmiştir. TEİAŞ Genel Müdürlüğü kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak olan adayların “TEİAŞ Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavına bir defadan fazla katılmamış olmak, TEİAŞ dışında herhangi bir kuruma karşı hizmet taahhüdünde bulunmamak, Askerliğini yapmış, erteletmiş veya askerlikten muaf olmak, Görevini devamlı olarak yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, Sicil, tutum ve davranışları bakımından Müfettişliğe engel bir hali bulunmamak, Başvuru formu ile birlikte istenilen belgeleri süresi içinde “Sınav Başvurusu” bölümünde belirtilen adrese ulaştırmış olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

TEİAŞ Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı için başvurular 19 Şubat 2018 tarihinde başlayacak ve söz konusu başvurular 9 Mart 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No:2 A Blok (Kat:15) (06520) Balgat/Çankaya/ANKARA adresine başvuru yapacaklardır. Adaylar başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile söz konusu adrese şahsen veya posta yolu ile başvuru yapacaklardır.