Personel Alımı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı personel alımında düzeltme yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak memur alımı ilanı ile ilgili flaş düzeltme kararı yayımlandı.

TEKİRDAĞ BELEDİYESİ DÜZELTME İLANI YAYIMLADI

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan düzeltme ilanına göre, 17/03/2020 tarihli ve 31071 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı İlanında düzeltme yapıldığı bildirildi.

Yapılan düzeltme şöyle:

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ

4 üncü maddesi “Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için; 17/07/2020 – 27/07/2020 tarihleri arasında www.tekirdag.bel.tr adresi üzerinden elektronik ortamda doldurarak imzaladıkları başvuru formu ve yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte sağlık personeli gözetiminde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı 100.Yıl Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No: 1 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresinde boy ve kilo ölçümü yapıldıktan sonra Çınarlı Mahallesi Hayrabolu Caddesi No: 4 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır. Posta ve mail yolu ile veya eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.” şeklinde düzeltilmiştir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ – BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERİN İLANI

5 inci maddenin ikinci fıkrası “Sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları 04/08/2020 tarihinde belediyemiz web sayfası www.tekirdag.bel.tr adresinde ilan dilecek olup, adaylar sınav giriş belgelerine bu adres üzerinden erişebilecektir.” şeklinde düzeltilmiştir. SINAVIN YERİ, ZAMANI VE KONULARI başlıklı 6 ncı maddenin birinci fıkrası “İtfaiye Eri kadroları için yapılacak sözlü ve uygulamalı sınav 10/08/2020 – 21/08/2020 tarihleri arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı (Çorlu İtfaiye İstasyonu) Şeyh Sinan Mahallesi Namazgah Sokak No: 14 Çorlu Otogar Arkası Çorlu/ TEKİRDAĞ adresinde yapılacaktır. Sınavlar saat 09.00’da başlayacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav, aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.” şeklinde düzeltilmiştir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı personel alımında düzeltme yaptı