Personel Alımı

TEMSAN Personel Alım İlanı 2017

Türkiye Elektro Mekanik Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü, bir ilanını yayımladı ve 63 personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilana ilişkin başvuru detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Türkiye Elektro Mekanik Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEMSAN) geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile bir ilanını yayımladı ve kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 12 farklı kadro için 63 personel alımı yapacağını duyurdu. TEMSAN personel alımına ilişkin alım yapılacak kadroları ve alım yapılacak saylar ile başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

TEMSAN tarafından yayımlanan 63 kişilik personel alım ilanında “20 Elektrik-Elektronik Mühendisi, 16 Makine Mühendisi, 1 Mekatronik Mühendisi, 2 İnşaat Mühendisi, 1 Enerji Sistemleri Mühendisi, 2 Bilgisayar Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi, 15 Büro Personeli, 1 Avukat, 2 Bilgisayar Programcısı, 1 Harita Mühendisi, 1 Endüstri Mühendisi” kadroları için personel alımı yapılacağı duyuruldu.

GENEL ŞARTLAR

TEMSAN personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlardan birine dahi sahip olmayan adayların başvuruları geçersiz kabul edilecektir. Buna göre söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların T. C. vatandaşı olmaları gerekirken adayların 2016 KPSS sınavına girmiş olmaları ve sınavdan en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların ofis programlarına (Ms Word, Ms Excel vb.) sahip olmaları gerekirken kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmaları istenmektedir. Bunun yanı sıra adayların kamu haklarından mahrum olmamaları ve adayların görevlerini yapmaya engel bir sağlık durumlarının olmaması gerekmektedir.