Personel Alımı

TMSF Personel Alımı Başvuruları Başladı ! Genel Şartlar ve Başvuru Detayları

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu kendi bünyesinde görevlendirmek üzere KPSS puanı ile kamu personeli alımı yapacağını Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile yayımladığı ilanında duyurmuştu.

Konu ile ilgili olarak Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından yayımlanan ilana başvurular 30 Mart yani bugün itibari ile başladı. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar için ilanın hakkında tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

TMSF tarafından yayımlanan ilanda farklı farklı kadrolar için personel alımı yapılmaktadır. Bu kapsama kurum tarafından her kadro için ayrı ayrı başvuru şartları belirtilmiştir. Bu buna göre her kadro için adaylar KPSS şartı aranmaktadır. İlana başvuru yapacak olan adayların bu şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

BU KADROLAR İÇİN ALIM YAPILACAK:

TMS tarafından yayımlanan ilanda alımların hangi kadrolarda yapılacağı da ifade edildi. Buna göre TMSF personel alımlarını KPSS en az 70 puan ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu personel alımını TMSF Fon Denetçi Yardımcısı, Fon Uzman Yardımcısı ve Fon avukatı kadroları için gerçekleştirecektir.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Söz konusu ilana başvurular 30 Mart 2018 tarihinde başladı ve ilana başvurular 23 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. Bu bağlamda ilana başvurular kılavuzda belirtilen evraklarla beraber Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul (34394) adresine yapılacaktır.