Personel Alımı

TMSF Personel Alımı Yapıyor! Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu yayımladığı ilanla beraber bünyesinde görevlendirmek üzere KPSS puan şartıyla kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu ilan ilk olarak Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na ait olan resmi internet sitesi üzerinden yayımlannmış ve daha sonra ki süreçte Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanmıştı.

TMSF tarafından yayımlanan ilanda farklı kadrolar için personel alımı yapılacağı belirtiliyor. Söz konusu bu detaylara göre kurum tarafından her bir kadro için farklı başvuru şartlarına yer verilirken bu kadrolara göre adaylardan KPSS puan şartı istenilmektedir. 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR?

TMSF tarafından yayımlanan ilanın detaylarına göre; adaylardan KPSS en az 70 puan almış olmaları istenilirken diğer yandan alım yapılacak olan kadrolar ise; TMSF Fon Denetçi Yardımcısı, Fon Uzman Yardımcısı ve Fon Avukatı olarak açıklandı.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Yayımlanan ilana başvurular 30 Mart 2018 tarihinde başlarken söz konusu son başvuru tarihi ise 13 Nisan 2018 olarak duyuruldu.

TMSF personel alım ilanına başvuru yapacak adayların kılavuzda belirtilen evraklarla beraber Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul (34394) adresine yapmaları gerekiyor.