Personel Alımı

TÜBİTAK 12 lisans mezunu personel alımı için yeni iş ilanı yayınlandı! İş başvuru şartları nelerdir?

Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfası üzerinden yayınlanan bugün ki memur-personel alım ilanlarına göre Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı tarafından yeni iş ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilanda TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı Bünyesinde Görev Yapmak Üzere 12 personel alımı yapacağı bildirildi. Personel alımı ile ilgili aranan şartlar arasında adayların lisans mezunu olmaları gerektiği belirtildi. 

 Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı / Bilimsel Programlar Uzmanı statülerinde görev alacak adayların Ankara’da görevlendirileceği söylendi. 

Hangi Bölümlerden Mezun Olanlar Başvuruda Bulunabilir?

Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler veya Küresel ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinin birinden mezun olmak,

Fizik, Kimya, Biyokimya, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Genetik, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Biyoinformatik ve Genetik, Biyomühendislik, Biyomühendislik ve Genetik, Matematik, Matematik ve Bilgisayar veya Matematik ve Bilgisayar Bilimleri bölümlerinden birinden mezun olmak.

Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Matematik veya Matematik ve Bilgisayar Bilimleri bölümlerinin birinden mezun olmak.

Başvurular bugün başlamış olup 02 Temmuz 2019’da sona ermektedir. Personel alımı başvuruları elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. 

TÜBİTAK personel alımı ile ilgili başvuruda bulunmak veya ilan detayları hakkında bilgi almak için lütfen BURAYI TIKLAYINIZ>

NOT: Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi  (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Bir Yorum

  1. Typ eleman alımı ne zaman başlıyor emekli olmama 2 yıldan eksildi çalışmak istiyorum sigorta primlerimi odeyemiyom çok yüksek temmuz ayında 800₺ olur emekli olabilmem için çalışmam lazım typ eleman alımı başlasın artık