Personel Alımı

TÜBİTAK 6 Farklı İlan Yayımladı ! KPSS Şartsız 98 Personel Alımı Yapılıyor

Son günlerce TÜBİTAK tarafından çeşitli ilanlar yayımlanıyor. Şu ana kadar TÜBİTAK tarafından toplam 6 farklı ilan yayımlandı. Bu ilanlara göre toplamda 98 personel alımı yapılacağı ifade edildi. Ayrıca kamu personeli alımında KPSS şartı aranmadığı belirtildi. Yayımlanan bu ilanlr kapsamında detayları genel şartları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

TÜBİTAK tarafından yayımlanan ilanlarda başvuru yapacak olan adaylarda KPSS şartı aranmayacağı ifade edildi. Ayrıca adayların belirtilen eğitim şartını taşıyor olmaları ve TÜBİTAK tarafından belirtilen yabancı sınavından puan almış olmaları gerekiyor.

ARANAN ŞARTLAR

TÜBİTAK tarafından 6 farklı ilan yayımlandı. Bundan dolayı adaylarda aranan şartlar her ilanda farklılık göstermektedir. Ancak genel olarak adaylarda aranan şartlar şöyle belirtilmiştir: 

“Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, TÜBİTAK tarafından belirtilen yabancı dil seviysinde ilgili dillerde puan almış olmak, Lisans mezunu olmak”

SON BAŞVURU TARİHLERİ

TÜBİTAK BİLGEM KAMU-SM tarafından yayımlanan ilanda 2 kişilik boş kadro bulunuyor ve son başvuru 27 Aralık’a kadar. TÜBİTAK BİLGEM İLTAREN: 7 Ar-Ge Personeli ( Araştırmacı ) alımı yapılıyor. Başvurular 2 Ocak’ta sona erecek. TÜBİTAK SAGE 44 aday araştırmacı alıyor ve 26 Aralık’ta başvurular sona eriyor. Ayrıca SAGE 4 kişi mühdendis ve ar ge teknisyeni alımı yapacak ve başvurular 6 Ocak’ta sona erecek. TÜBİTAK UME 12 uzman yardımcısı alacak ve başvurular 30 Aralık’ta sona erecek. 

TÜBİTAK BİLGEM KAMU-SM İçin TIKLAYIN.

TÜBİTAK BİLGEM İLTAREN İçin TIKLAYIN.

TÜBİTAK SAGE İçin TIKLAYIN.

TÜBİTAK SAGE İçin TIKLAYIN.

TÜBİTAK SAGE İçin TIKLAYIN.

TÜBİTAK UME İçin TIKLAYIN.