Personel Alımı

TÜBİTAK Belirli Süreli Proje Personeli Alımı Yapacak

 TÜBİTAK BİLGEM Test ve Değerlendirme Başkan Yardımcılığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı İnternet sitesinde personel alımı duyurusu yayımlandı.

TÜBİTAK Test ve Değerlendirme Başkan Yardımcılığı tarafından iki AR-GE personeli alımı yapılacak. Başvuru hakkında ayrıntılı bilgi ve başvuru şartları kamu haber sitesinde..Başvuru Şartları

Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak. Ayrıca başvuru yapacak olan adaylarda Temel kriptografi bilgisine sahip olmak, Yüksek başarımlı programlama/paralel programlama bilgisine sahip olmak, TCP/IP ve diğer ağ protokolleri konusunda bilgi sahibi olmak, Linux işletim sistemi kullanmaya yatkın olmak,Programlama becerisine sahip olmak (C, C++ vb.), Akademik çalışmalara yatkın olmak, Teknik dokümantasyon hazırlama becerisine sahip olmak özellijleri de aranacak.
 

Başvuru

İlana başvuruda bulunacak adaylar www.bilgem.tubitak.gov.tr adresinden “Kariyer” başlığı altındaki “İş Olanakları” kısmında yer alan İş Başvuru Formunu doldurmak ve gerekli belgeleri sisteme yüklemek suretiyle başvuru yapacaklardır. Bunun dışındaki başvurular işleme alınmayacaktır.

Adayların ilgili personel alımına 30 Hazran 2016 tarihi saat 17:00’a kadar başvuru yapılması gerekmektedir.