Personel Alımı

TÜBİTAK BİLGEM ve TÜBİTAK MAM Uzman Yardımcısı İle Ar- Ge Personeli Alımı İş İlanı Yayımladı!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yayımladığı kamu personeli alımı iş ilanları kapsamında istihdam sağlamaya devam ediyor.

TÜBİTAK BİLGEM ve TÜBİTAK MAM bünyesinde istihdam için iş ilanı yayımlandı. İlanlarda uzman yardımcısı ile Ar-Ge personeli alımı yapılacağı açıklandı.

Ar-Ge personeli alımının proje kapsamında sağlanacağı açıklandı ve uzman yardımcısı alımının ise kadrolu olarak yapılacağı bildirildi.

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

16 Ar- Ge personeli alımı iş ilanına başvurular 6 Ağustos 2019 tarihinde sona erecektir.

1 Uzman yardımcısı alımı için alınacak başvurular ise 2 Ağustos 2019 tarihinde sona erecek.

UZMAN YARDIMCISI ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

TÜBİTAK MAM tarafından yayımlanan uzman yardımcısı alımı iş ilanına başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru şartları şu şekildedir;

Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak.

Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış olmak.

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.

Yurtiçi seyahat konusunda bir engeli bulunmamak.

Ekip çalışmasına yatkın olmak, iyi iletişim kurabilmek ve uyumlu çalışmak, iş disiplinine uygun davranışlara sahip olmak, yeniliklere açık olmak. 

Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak. 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak. 

DETAY İÇİN TIKLAYIN

AR-GE PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

TÜBİTAK BİLGEM personel alımı iş ilanında istenen şartlar şu şekildedir;

Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak.

TBTK.BİLGEM.SGE.2018-1 numaralı ilan kapsamında mülakata katılmaya hak kazanmamış olmak.

Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak.

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.

Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü
bulunmamak. 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.

DETAY İÇİN TIKLAYIN