Personel Alımı

TÜBİTAK Kamu Personeli Alım İlanı ! Genel Şartlar ve Başvuru Detayları

TÜBİTAK Bilgi İşlem Daire Başkanlığı kendi bünyesinde görevlendirmek üzere kamu personeli alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımladığı ilanında belirtti. 

TÜBİTAK Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular devam ediyor. Söz konusu başvurular devam ederken adaylara ilanı hatırlatmak için adaylara genel şartları ve başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

GENEL ŞARTLAR

TÜBİTAK tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartları karşılamaları gerekmektedir. Bu şartlara haiz olmadığı taktirde ilana başvuru yapan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Konu ile ilgili olarak ilana başvuru yapacak olan adaylarda TÜBİTAK tarafından “Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Yüz kızartıcı suç işlememiş olmak” şartları aranmaktadır.

BAŞVURU DETAYLARI

TÜBİTAK kamu personeli alım ilanına başvurular 26 Ocak 2018 tarihinde başladı. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 16 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirebilirler. İlana başvuru yapacak olan adaylar “www.tubitak.gov.tr” adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olarak başvuru yapacaklardır. Sisteme kayıt yaptırmadan başvurular yapılmayacaktır.