Personel Alımı

TÜBİTAK KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımı Yapıyor ! İşte Başvuru Detayları

TÜBİTAK bir ilan yayımlayarak açık bulunan pozisyonları için kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacağı gibi TÜBİTAK proje kapsamında Araştırmacı Teknisyen alımı yapacak.

ARANAN ŞARTLAR

Yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin iilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği bulunan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak ve ÖSYM taraından yapılmış olan Yabancı Dİl Sınavından puan almış olmak”

BAŞVURU DETAYLARI

TÜBİATK tarafından yayımlanan ilana başvuruları 9 Ekim 2019 tarine kadar yapabileceklerdir. Adaylar başvurularını saat 17:00’a kadar “www.uzay.tubitak.gov.tr” adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak suretiyle gerçekleştireceklerdir. Bunun yanı sıra Başvuru için özgeçmiş oluştururken, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi ve referans kodu seçilerek başvuru yapılması zorunludur.

İlanın Detayları İçin TIKLAYIN.